Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Super League Κ17 – Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός (vid)

b14330083230_1255569Ένα απίθανο σουτ του Χρήστου στο 82΄ έκρινε το τελικό αποτέλεσμα του τελικού του πρωταθλήματος Κ-17 της Super League, με τον Ολυμπιακό να κατακτά τον τίτλο. Ο ΠΑΟΚ που ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πασπαλά στις καθυστερήσεις είχε την ατυχία να χάσει τον Χατζηδίμπα νωρίς στην αναμέτρηση, απώλεια που φάνηκε να του στοιχίζει.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και παρότι τους έλειπε η αποτελεσματική τελική προσπάθεια, τελικά πανηγύρισαν το τρόπαιο χάρη σε ένα τρομερό γκολ λίγο πριν το φινάλε.

Το παιχνίδι είχε πάθος δύναμη και θύμισε ντέρμπι υψηλού επιπέδου, με τα νέα παιδιά να αφήνουν πολλές υποσχέσεις, εφαρμόζοντες εξαιρετικά και την τακτική στον ανασταλτικό τομέα.

Όμορφες εικόνες πριν από τη σέντρα με τους παίκτες των δύο ομάδων να πηγαίνουν στους πάγκους των αντιπάλων και να χαιρετιούνται δίνοντας τα χέρια.

Νωρίτερα, κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, οι αρχηγοί συνόδευσαν το τρόπαιο στο κέντρο του γηπέδου σε ένα ωραίο τελετουργικό, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας ήταν αφιερωμένος κατά του παιδικού καρκίνου, καθώς η Super League στηρίζει τους συλλόγους «Λάμψη» και «Φλόγα».

«Σφιχτό» πρώτο ημίχρονο

Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού κυριάρχησε η τακτική και οι δυνατές μονομαχίες. Οι δύο ομάδες πρόσεχαν ιδιαίτερα τα νώτα τους, δίνοντας «μάχες» με πάθος στο χώρο του κέντρου. Ο ρυθμός ήταν καλός, αλλά οι καλές στιγμές λιγοστές στο πρώτο 45λεπτο και δημιουργήθηκαν κυρίως από πλευράς Ολυμπιακού, με τον ΠΑΟΚ να «αποσυντονίζεται» από την απώλεια του Χατζηδίμπα που αντικαταστάθηκε αναγκαστικά λόγω τραυματισμού στο 16′. Το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικού χαρακτήρα με τις δύο ομάδες να κυκλοφορούν τη μπάλα δίχως να δημιουργούν κάποια αξιόλογη φάση, ενώ στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ελαφρώς πιο επικίνδυνοι επιθετικά και κυκλοφορούσαν κάπως καλύτερα τη μπάλα, δίχως όμως να έχουν κάποια μεγάλη φάση. Οι «ασπρόμαυροι» ήταν σταθεροί στην άμυνα και προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους μεσοεπιθετικά. Αξιοσημείωτο το ότι δεν υπήρξε ούτε ένα κόρνερ στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα.

περισσότερα στο academies.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected