Διάφορα

Cafe “Relax” – Τα…ρέστα του ο ΠΑΟΚ με Ατρόμητο!

Μονόδρομο αποτελεί για τον ΠΑΟΚ η νίκη στο αποψινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, την ώρα που οι Περιστεριώτες θα ήθελαν να περάσουν εκείνοι στην 3η θέση των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Την… επόμενη χρονιά του παίζει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας ο ΠΑΟΚ, καθώς είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο να ξεκινήσει στα τέλη Ιουνίου την προετοιμασία εν όψει της νέας σεζόν.

Για αυτό τον λόγο οι Θεσσαλονικείς χρειάζονται να κερδίσουν σήμερα τον Ατρόμητο και την Κυριακή τον Αστέρα στην Τρίπολη για να καταλάβουν τη δεύτερη θέση στην ειδική βαθμολογία.

Τα πράγματα, όμως, δεν εξαρτώνται μόνο από τον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς ο Παναθηναϊκός είναι αδιάφορος – από τη στιγμή που εξασφάλισε την πρωτιά – και θα αγωνιστεί με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Για αυτό τον λόγο ο ΠΑΟΚ πρέπει σήμερα (20:30, Cafe “Relax”, Κεντρικής 141 Βέροια) και την Κυριακή να πάρει δύο νίκες για να μην μπλέξει σε… σενάρια.

Από την πλευρά του, ο Ατρόμητος είναι ικανοποιημένος για την πορεία που έκανε τη φετινή σεζόν, αλλά θα ήθελε πολύ να εκμεταλλευτεί το κακό πρόσωπο που δείχνουν οι Θεσσαλονικείς στα πλέι οφ και να τον ξεπεράσει στην ειδική βαθμολογία.

Οι πιθανές ενδεκάδες

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Βίτορ, Τζαβέλλας, Ρατς, Τζιόλης, Κάτσε, Μακ, Κίτσιου, Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος.
Στον πάγκο: Γιακουμάκης, Πούγγουρας, Σκόνδρας, Σαββίδης, Μαντούρο, Πόζογλου, Περέιρα, Κουλούρης.
Εκτός: Γλύκος, Σαλπιγγίδης, Δεληγιαννίδης, Γκολάσα και Παπαγιαννόπουλος.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κούρος, Δημούτσος, Αγκουαζί, Πίτου Γκαρσία, Ούμπιντες, Μαρσελίνιο, Ναπολεόνι.
Στον πάγκο: Μπάρκας, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Κατσουράνης, Καραμάνος, Γεωργίου, Καράσκο, Παπάζογλου, και Μπρίτο.
Εκτός: Κοντοέ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected