Κατηγορίες
BET

Στοίχημα – Κάνει το νταμπλ η «Γαλατά»

Betarades_1000x600Αρκετά «γεμάτο» το κουπόνι της Τετάρτης, με δεδομένο ότι βρισκόμαστε στα μέσα της εβδομάδας. Από τον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας προέρχεται η «δυνατή» πρόταση του Betarades.gr, ενώ στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει, μεταξύ άλλων, η αγωνιστική στη Βραζιλία.

Διαβάστε στο Betarades.gr τα previews όλων των αγώνων της ημέρας και ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα καθώς και για τις στοιχηματικές εταιρίες με άδεια που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Παίρνει το Κύπελλο η Γαλατασαράι

Ξεκινάνε τα προγνωστικά μας από τον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας, Γαλατασαράι – Μπούρσασπορ, ο οποίος διεξάγεται στην έδρα της δεύτερης, με την επιλογή μας να είναι η κατάκτηση του τροπαίου από τη «Γαλατά» σε απόδοση 1.80. Έφθασε στην κατάκτηση του 20ου πρωταθλήματος της ιστορίας της η Γαλατά και πλέον στοχεύει στο πρώτο της νταμπλ μετά από 15 ολόκληρα χρόνια! Η σαιζόν είχε ξεκινήσει με τις χειρότερες των προϋποθέσεων, με τον Πραντέλι να απομακρύνεται από τον πάγκο της κακήν κακώς. Απρόσμενα βρήκε το σωτήρα της στο πρόσωπο του Χαμζάογλου, που την οδήγησε στο εξαιρετικό 12-3-2 στο δεύτερο γύρο και εν τέλει στο πρωτάθλημα, με την κορυφαία στιγμή να είναι η νίκη με 2-0 στο ντέρμπι με την Μπεσίκτας, μία αγωνιστική πριν το φινάλε.

Η Μπούρσασπορ, από την πλευρά της, στο πρωτάθλημα, μόνο για το τυπικό είχε το στόχο της πεντάδας, δεν τα κατάφερε από τη στιγμή που έμεινε στο 0-0 με την Κόνιασπορ την τελευταία αγωνιστική την Κυριακή. «Κάναμε κακό ματς, οι παίκτες μου σκέφτονταν από νωρίς τον τελικό της Τετάρτης», σχολίασε ο τεχνικός Γκιουνές, που αναμένεται να αποχωρήσει από τον πάγκο της Μπούρσα, άσχετα με την εξέλιξη του τελικού. Ούτως ή άλλως, είχε υπογράψει συμβόλαιο μόλις ενός έτους με την ομάδα, που λήγει στα μέσα Ιουνίου. Ακόμα κι αν κατακτήσουν το τρόπαιο οι παίκτες της Μπούρσασπορ, δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν, καθώς τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό από την ΟΥΕΦΑ για παραβάσεις στους όρους του Financial Fair Play.

Παίρνει το ντέρμπι η Σάο Πάολο

Συνεχίζουμε με τον «άσσο» σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Σάο Πάολο – Σάντος. Ντέρμπι στο Σάο Πάολο, ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τη συμπολίτισσα Σάντος. Οι γηπεδούχοι έχουν μαζέψει επτά βαθμούς μέχρι στιγμής, από τις εντός έδρας νίκες επί των Φλαμένγκο (2-1) και Τζόινβιλ (3-0) και την εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία με την Ιντερνασιονάλ. Η μοναδική ήττα ήρθε στο εκτός έδρας ματς με την Πόντε Πρέτα (1-0). Του Ρομπίνιο απόντος (πιθανότατα θα αποτελέσει και «παρελθόν» από την ομάδα) η Σάντος καλείται σήμερα να πάρει ένα διπλό ουσίας και ψυχολογίας. Πέντε βαθμοί έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής (1-2-1 το σερί), από την εντός έδρας νίκη επί της Κρουζέιρο (1-0) και τις ισοπαλίες κόντρα σε Αβάι (1-1 εκτός) και Σπορτ Ρεσίφε (2-2 εντός). Θεωρούμε ότι η Σάντος έχει σήμερα το προβάδισμα και θα τη στηρίξουμε.

Κερδίζει η Χάλμσταντ

Περνάμε στη Σουηδία και τον «άσσο» σε απόδοση 2.40 στον αγώνα Χάλμσταντ – Σούντσβαλ. Η Χάλμσταντ έκανε καλή εμφάνιση μετά από καιρό και αυτό ήταν αρκετό για να δώσει τέλος στο αρνητικό ρεκόρ των πέντε συνεχόμενων ηττών και να πάρει την ισοπαλία στην έδρα της Χάμαρμπι. Με άλλον αέρα πλέον στη μάχη για την παραμονή, βρίσκεται στην προτελευταία θέση και στο +1 από την Ατβίνταμπεργκ. Από την άλλη, τουλάχιστον δεν έχασε η Σούντσβαλ, παίρνοντας το σημαντικό βαθμό στην έδρα της Φάλκενμπεργκ. Γύρισε έτσι στα θετικά αποτελέσματα μετά τις δύο σερί ήττες από Γκέφλε και Νόρκεπινγκ. Δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα σε κανέναν απ’ τους αγώνες που έχει δώσει, ενώ δεν έχει εκμεταλλευτεί καθόλου την έδρα της, όντας η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη.

«Διπλό» η Λέγκια

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας από την Πολωνία και το «διπλό» σε απόδοση 2.38 στον αγώνα Λέχια Γκντανσκ – Λέγκια Βαρσοβίας. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τη Λέχια Γκντανσκ. Το πάλεψε στην έδρα της Σλασκ, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει το γκολ δεκατρία λεπτά πριν από τη λήξη. Βέβαια και μόνο το ότι κυνηγάει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι επιτυχία για την Λέχια, η οποία στην αρχή της σεζόν είχε θέσει ως στόχο την όσο το δυνατόν γρηγορότερη παραμονή της και το έκανε και με το παραπάνω. Η Λέγκια, από την άλλη, δεν πείθει με την απόδοση της, αλλά πήρε τη νίκη και την προηγούμενη αγωνιστική και παρέμεινε στον ένα βαθμό απόσταση από την πρωτοπόρο Λεχ Πόζναν. Κινδύνεψε στο πρώτο ημίχρονο με τη Βίσλα, αλλά στην επανάληψη ανέβασε κάπως την απόδοση της και όταν πέτυχε το γκολ στο 60’, φρόντισε απλά να το διαχειριστεί. Απόψε κυνηγάει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της, που θα τη βάλει ξανά σε ρόλο οδηγού στην τελευταία αγωνιστική, αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να έχει βαθμολογική απώλεια η Λεχ Πόζναν, με την αντίπαλο της (Γκόρνικ) να αφήνει μια αχτίδα αισιοδοξίας.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected