Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο – Παίκτης της Λίβερπουλ ο Μίλνερ, πλησιάζει στο Λονδίνο ο Φαλκάο!

milnerΟ Τζέιμς Μίλνερ συμφώνησε με τη Λίβερπουλ για να συνεχίσει την καριέρα του στο «Άνφιλντ»! Απομένουν μονάχα τα ιατρικά και οι υπογραφές! 

Ο Άγγλος εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι και δεν ήθελε να φύγει εκτός Αγγλίας. Ευτυχώς για εκείνον προέκυψε η πρόταση της Λίβερπουλ και ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ ανακοίνωσε το «deal» που θα έχει ισχύ τυπικά από την 1η Ιουλίου, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του παίκτη με τους «πολίτες».

Λεπτομέρειες για διάρκεια του συμβολαίου ή τις απολαβές του ποδοσφαιριστή δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο, αναμένεται σύντομα να δουν το φως της δημοσιότητας, αφού το μοναδικό που απομένει είναι να περάσει ο διεθνής άσος από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και εν συνεχεία να υπογράψει το συμφωνητικό με τους «κόκκινους» για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή.

falcao_0Έτοιμος να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Τσέλσι, εμφανίζεται ο Ρανταμέλ Φαλκάο…

Στην Αγγλία φαίνεται πως θα μείνει ο Φαλκάο και τη νέα σεζόν. Ωστόσο, ετοιμάζεται να αλλάξει πόλη… Αυτό γιατί, από το Μάντσεστερ θα βρεθεί στο Λονδίνο, ώστε να φορέσει τη φανέλα της Τσέλσι.

Όπως αναφέρουν στο νησί, ο Κολομβιανός επιθετικός, τα έχει βρει σε όλα με τους «μπλε» και τη νέα σεζόν αναμένεται να δουλέψει υπό τις οδηγίες του Ζοζέ Μουρίνιο. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Φαλκάο απέρριψε τις προτάσεις της Ζενίτ και της Βαλένθια, για να πάει στους πρωταθλητές Αγγλίας.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected