Κατηγορίες
Super League 1

Εργοτέλης – Εν αναμονή των εξελίξεων και στο βάθος…Γ Εθνική

214926Στάση αναμονής κρατάνε στον Εργοτέλη για την επόμενη μέρα της ομάδας. Στο προσκήνιο και η λύση της Γ’ Εθνικής, σε περίπτωση που καταρρεύσουν οι όποιες ελπίδες έχει ακόμα για παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.

Το ενδεχόμενο να γίνει «επανεκκίνηση» απ’ την Γ’ Εθνική εξετάζουν οι άνθρωποι του Εργοτέλη, κρατώντας, βέβαια, στάση αναμονής μέχρι να μάθουν αν θα καταρρεύσουν οριστικά οι ελπίδες του για παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.

Οι Κρητικοί συνεχίζουν να ελπίζουν σε καταδικαστική απόφαση για την Βέροια -μετά τις καταγγελίες για το ματς με τον Ολυμπιακό- προκειμένου να διεκδικήσουν την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία. Σε εκκρεμότητα βρίσκεται και η προσφυγή που έχουν κάνει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εναντίον της Κέρκυρας.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο σχετικά με την κατηγορία που θα αγωνίζεται τυπικά ο Εργοτέλης, οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν κάποιες πρώτες σκέψεις που αφορούν το «αύριο», αν αυτό δεν τους βρει στη Σούπερ Λίγκα.

Σε περίπτωση που «κλειδώσει» ο υποβιβασμός στην Football League, αυξάνεται κατακόρυφα η πιθανότητα να κάνει restart απ’ την Γ’ Εθνική, προκειμένου να ξεκινήσει απ’ την αρχή την προσπάθειά του και να «ξεφορτωθεί» τις «πληγές» του παρελθόντος, κάτι που δεν υπήρχε στα μέχρι τώρα πλάνα.

Τον πρώτο λόγο, φυσικά, σε μια τέτοια απόφαση θα έχει η οικογένεια Παπουτσάκη, με τον μεγαλομέτοχο Δημήτρη Παπουτσάκη, πάντως, να μην έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του.

πηγή

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected