Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Football League – Άκυρο για περισσότερες ομάδες από Γ Εθνική

752aa051043f1d77bddba5c10b6d1f70_LΑρνητική είναι η Football League στο να καλυφθούν τα κενά στο πρωτάθλημα από ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ της Λίγκας την Παρασκευή, συζητήθηκε η πρόταση του Άρη, προκειμένου να συμπληρωθούν τα κενά των ομάδων που δεν θα συμμετέχουν στη Football League με ομάδες από τη Γ’ Εθνική, αλλά απορρίφθηκε. Αντίθετα, αποφασίστηκε να κατατεθεί πρόταση στην ΕΠΟ προκειμένου να μείνουν ομάδες στην κατηγορία, για να καλυφθούν οι θέσεις των ΟΦΗ, Νίκης Βόλου και όποιας άλλης ομάδας δεν δηλώσει συμμετοχή. Σε αντίθετη περίπτωση, πρόθεση της Football League είναι να γίνει το πρωτάθλημα με λιγότερες ομάδες.

Παράλληλα, αποφασίστηκε να επιτρέπεται η άνοδος στη Super League μόνο στις ομάδες που έχουν άδεια συμμετοχής και ως δικλείδα ασφαλείας δίνεται ότι δικαίωμα ανόδου θα έχουν, αν ο 1ος και ο 2ος δεν πληρούν τα κριτήρια, η αμέσως επόμενη ομάδα, με όριο την 4η θέση της βαθμολογικής κατάστασης. Αυτή θα είναι η πρόταση που θα κατατεθεί στο ΔΣ της ΕΠΟ στις 10/6, όταν και συζητηθεί το θέμα της αναδιάρθρωσης των επαγγελματικών κατηγοριών.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected