Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Συμφωνία και με Μπάκανο!

DSCN9977

Μετά τον τεράστιο ντόρο από τη συμφωνία με τον Γκονσάλβες Ουέλινγκτον, η διοίκηση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου προχώρησε σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση με στόχο την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της λειτουργίας.

Οι επαφές των τελευταίων ημερών αλλά και οι διαπραγματεύσεις που προέκυψαν μετά τις εκατέρωθεν προτάσεις, ο Σάκης Μπάκανος θα φορέσει τη φανέλα του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, όντας και πάλι συμπαίκτης με τον αρχηγό του ΓΑΣ, Τέλη Ευθυμιάδη, που συνεργάστηκε στην ομάδα του Μακροχωρίου την περίοδο 2011-2012.

Ο 37χρονος (21/01/1978) μεσοεπιθετικός, που κατά συνθήκη μπορεί να αγωνιστεί και στο δεξί άκρο της άμυνας, συμφώνησε σε όλα με τους “κυανοκίτρινους” και αφού αποκτήσει τα απαραίτητα έγγραφα από την ομάδα στην οποία ανήκει (σ.σ. Ατρόμητος Διαβατού), θα ανηφορίσει για το ορεινό Βέρμιο ώστε να δώσει το παρόν στην προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

O ίδιος μίλησε πριν λίγο στο ImathiaSportsNews, τονίζοντας ιδιαίτερα την οργάνωση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου αλλά και το τι συνάντησε στην πρώτη γνωριμία του με τους ανθρώπους του συλλόγου. Αναλυτικά :

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που τη νέα χρονιά θα βρίσκομαι σε έναν πολύ οργανωμένο σύλλογο, μία διαπίστωση που έκανα από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα τις επαφές με τους ανθρώπους του ΓΑΣ. Είναι φανερό πως άπαντες δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας και σε κάθε περίπτωση είναι ότι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή να δουλεύει σε τέτοιες συνθήκες. Εύχομαι σε όλους να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία και υπομονή”.

Η μεταγραφή του εμπειρότατου Μπάκανου αλλά βεβαίως και αυτής του Ουέλινγκτον από τον Δωτιέα Αγιάς, φανερώνει σε μεγάλο βαθμό τους στόχους προπονητή και διοίκησης, που δημιουργούν με συγκεκριμένα βήματα, μία ομάδα άκρως ανταγωνιστική και σίγουρα ιδιαίτερα ενισχυμένη για τη σεζόν 2015-2016

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected