Κατηγορίες
BET

Στοίχημα – Τριάδα πριν τα… σπουδαία

Betarades_1000x600Άπαντες περιμένουν με αγωνία τον αυριανό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, μέχρι τότε, όμως, πρέπει να… βολευτούμε με παιχνίδια από την «άγονη» γραμμή της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, αλλά και από τη Λατινική Αμερική. Τα σπουδαία, λοιπόν, είναι το Σάββατο, αλλά και την Παρασκευή προκύπτουν ορισμένες ενδιαφέρουσες στοιχηματικά επιλογές.

Over το Μπρέι – Λόνγκφορντ

Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις που μπορείτε να βρείτε στην κατηγορία «προγνωστικά στοίχημα» του Betarades.gr από το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας και τον αγώνα Μπρέι –Λόνγκφορντ, στον οποίο θα πάμε με το Over 2.5γκολ σε απόδοση 2.05. Εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την κακή αγωνιστική κατάσταση της Λίμερικ, με την Μπρέι να επικρατεί με 3-1 της αντιπάλου της, τσεκάροντας έτσι την πρόκριση της στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Ιρλανδίας. Παρέμεινε έτσι αήττητη για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία, ενώ στα 4/5 πιο πρόσφατα ματς της έχει επιβεβαιωθεί το Over.

Από την άλλη, αν και θεωρητικά είχε εύκολο έργο κόντρα στην Φιν Χαρτς, η Λόνγκφορντ όχι μόνο δεν τελείωσε την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα, αλλά χρειάσθηκε αντίθετα, την διαδικασία των πέναλτι στον επαναληπτικό επικρατώντας της αντιπάλου της με 3-4 (0-0 κ.α). Κατάφερε έτσι έστω και δύσκολα να προκριθεί στον 3ο γύρο του Κυπέλλου, παραμένοντας αήττητη για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι, με δυο νίκες και μια ισοπαλία. Θέλει πάντως να διασκεδάσει σήμερα τις εντυπώσεις των τελευταίων άσχημων εμφανίσεων της, με στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Περιμένουμε ένα αρκετά «ανοιχτό» ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, με το Over 2.5 να έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Προβάδισμα η Ναφτάν

Συνεχίζουμε με τον «άσσο» σε απόδοση 2.03 στο παιχνίδι Ναφτάν – Γκομέλ για το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας. Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε την περασμένη αγωνιστική η Ναφτάν χάνοντας με 2-1 εκτός έδρας απ’ την Ντιναμό Μινσκ παρότι προηγήθηκε στο 50΄, αφού δέχτηκε δύο τέρματα στο 53΄ και στο 71΄. Έχασε μεγάλη ευκαιρία να πιάσει στη δεύτερη θέση τη Σόλιγκορσκ, ενώ πλέον έχει πέσει στην πέμπτη θέση. Ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Γκομέλ την περιμένει, ωστόσο στηρίζει πολλά στο γεγονός ότι η αντίπαλός της παρουσιάζεται αγνώριστη στα εκτός έδρας παιχνίδια της.

Στον αντίποδα, την ήττα με 1-0 εκτός έδρας απ’ την Γκρανίτ ξεπέρασε με τον καλύτερο τρόπο η Γκομέλ, η οποία νίκησε με 2-0 εντός έδρας την αδύναμη Βιτέμπσκ και βρέθηκε στην όγδοη θέση της βαθμολογίας. Και οι δέκα βαθμοί που έχει συγκεντρώσει προέρχονται απ’ την έδρα της, ενώ αντίθετα μακριά απ’ αυτή μετράει τρεις ήττες χωρίς μάλιστα να έχει καταφέρει να σκοράρει κάποιο γκολ.

Με την έδρα της Χιμνάσια

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές προτάσεις με τον «άσσο» σε απόδοση 2.05 στην αναμέτρηση Χιμνάσια Λα Πλάτα – Ουνιόν Σάντα Φε για το πρωτάθλημα της Αργεντινής. Στη Λα Πλάτα θα κοντραριστούν η τοπική Χιμνάσια με την Ουνιόν Σάντα Φε, με αμφότερες να προέρχονται από θετικά σερί. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (4-3-0), ενώ έχουν κρατήσει και ανέπαφη εστία στα 4/5 τελευταία ματς πρωταθλήματος. Στο 3-1-1 το σερί στα τελευταία πέντε εντός.

Θετικό το κλίμα και στο στρατόπεδο της Ουνιόν Σάντα Φε, ελέω του αήττητου σερί 3-2-0 των τελευταίων πέντε αγωνιστικών. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 8η θέση του πίνακα, στοιχείο που προκαλεί ικανοποίηση με βάση τους στόχους που τέθηκαν στην αρχή της σεζόν. Βέβαια, πρέπει να υπογραμμιστεί ότι έχουν πάρει μόλις ένα διπλό στο φετινό πρωτάθλημα (1-4-1) και θα στηρίξουμε τη Χιμνάσια στη σημερινή αναμέτρηση.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected