Basket

Play Off Μπάσκετ – “Τρελό” παιχνίδι στην Πυλαία και ανατροπή ΠΑΟΚ!

ImageHandler (1)Mπορεί να βρισκόταν πίσω με 10 στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, αλλά ο ΠΑΟΚ του Σούλη Μαρκόπουλου έδειξε χαρακτήρα, πραγματοποίησε σπουδαία ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο και επικράτησε του Άρη (67-60), κάνοντας το 1-0 στη σειρά των μικρών τελικών.

Η Πυλαία δεν γέμισε, αλλά οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρήκαν το σθένος, ώστε να φτάσουν σε μια μεγάλη ανατροπή και να διατηρήσουν το πλεονέκτημα της έδρας στη μεριά τους. Το 28-11 της τελευταίας περιόδου μαρτυρά το πάθος των παικτών του «Δικεφάλου» και την ολιγωρία εκείνων του Άρη.

Το ξεκίνημα ήταν …μουδιασμένο και για τις δυο ομάδες που δυσκολεύονταν να βρουν επιθετικό ρυθμό και σκορ από την περιφέρεια. Με αρκετά λάθη (5 ο ΠΑΟΚ, 6 ο Άρης) εκατέρωθεν, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βελτιωθεί και να αποκτήσει προβάδισμα έξι πόντων (13-7, στο 8′) με σουτ του Λάνγκφορντ, ενώ το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με το «φτωχό» 15-9.

Η άμυνα ζώνης που εφάρμοσε ο Δημήτρης Πρίφτης υποχρεώσε τον ΠΑΟΚ να εκτελεί από μακριά (4/17 τρίποντα στο ημίχρονο), αλλά την ουσιαστική λύση έδωσε η επίθεση που βελτιώθηκε θεαματικά. Ο Βασίλης Σίμτσακ ήταν αυτός που …απαντούσε στα καλάθια του Λάνγκφορντ (21-13), ενώ λίγο αργότερα ο Τόρει Τόμας πήρε …φωτιά και με τρία τρίποντα έγραψε το 24-22. Ο ίδιος παίκτης επανέφερε τον Άρη στο προβάδισμα (27-28, στο 18′), ενώ το ημίχρονο έκλεισε με το ισόπαλο 31-31.

περισσότερο ρεπορτάζ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected