Football League

Football League – Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στα play out Βορρά (9η αγωνιστική)

Χωρίς τίτλοΑναγέννηση Καρδίτσας και Αιγινιακός νίκησαν και θα… βγάλουν τα μάτια τους στην αυλαία με την ελπίδα απώλειας του Τυρνάβου στον Εύοσμο.

Την τελευταία αγωνιστική θα γίνουν γνωστές οι δύο ομάδες των πλέι οφ του Βορρά που θα ακολουθήσουν τον Πιερικό στη Γ’ Εθνική. Αυτό γιατί, τόσο η Αναγέννηση Καρδίτσας, όσο και ο Αιγινιακός επικράτησαν τη Δευτέρα (08/06) των Ζακύνθου (3-1), Αγροτικού Αστέρα (3-0) αντίστοιχα και θα παλέψουν μεταξύ τους για την παραμονή στην αυλαία της Κυριακής (14/06)!

Ρόλο ρυθμιστή, βέβαια, θα αποτελέσει ο Αγροτικός Αστέρας που υποδέχεται τον Τύρναβο. Η Αναγέννηση Καρδίτσας για να μείνει στην κατηγορία θα πρέπει να νικήσει τον Αιγινιακό και παράλληλα ο Τύρναβος να μη νικήσει στον Εύοσμο. Σε περίπτωση που ο Τύρναβος χάσει και οι «κιτρινόμαυροι» παραχωρήσουν ισοπαλία, τότε θα παίξει ρόλο η καλύτερη επίθεση! Αυτή τη στιγμή οι «κυανέρυθροι» έχουν ενεργητικό 12 τέρματα και η ομάδα της Καρδίτσας 11!

Όσο για την ομάδα της Βόρειας Πιερίας; Θα κερδίσει την παραμονή αν επικρατήσει στην Καρδίτσα και χάσει ο Τύρναβος. Εξάλλου, οι Κυανόλευκοι υστερούν των Θεσσαλών στην πιθανή ισοβαθμία.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected