Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Εθνικές Ομάδες

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19 – Οι αντίπαλοι της Εθνικής

ÊÁÑÁÃÊÏÕÍÇÓ ÌÐÏÉÓ  ÊËÇÑÙÓÇ ÔÇÓ ÔÅËÉÊÇÓ ÖÁÓÇ ÔÏÕ ÅÕÑÙÐÁÉÊÏ ÐÑÙÔÁÈËÇÌÁÔÏÓ ÍÅÙÍ EURO U19 2015Η Ουκρανία, η Αυστρία και η Γαλλία είναι οι τρεις αντίπαλοι της Εθνικής Νέων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-19 που θα διεξαχθεί στην χώρα μας το διάστημα 6-19 Ιουλίου.

Πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη η κλήρωση των οκτώ ομάδων για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-19, το οποίο θα διεξαχθεί στην χώρα μας το διάστημα 6-19 Ιουλίου και συγκεκριμένα σε Κατερίνη, Βέροια και Λάρισα.

Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει στον πρώτο όμιλο την Ουκρανία, την Αυστρία και την Γαλλία, ενώ στο δεύτερο γκρουπ αναμετρώνται η Γερμανία, η Ισπανία, η Ολλανδία και η Ρωσία.

Η πρεμιέρα μάλιστα το τουρνουά περιλαμβάνει το ματς ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ουκρανία στο γήπεδο της Βέροιας στις 6/7 στις 19:00. ενώ την ίδια μέρα θα γίνει και η αναμέτρηση της Αυστρίας με την Γαλλία στο ΔΑΚ Κατερίνης με ώρα έναρξης στις 21:00.

Η Εθνική Ελλάδος στο δεύτερο παιχνίδι της θα αγωνιστεί στο AEL FC Arena την Πέμπτη (9/7) κόντρα στην Αυστρία στις 18:30 και θα κλείσει της αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την φάση των ομίλων την Κυριακή 12/7 με την αναμέτρηση κόντρα στην Γαλλία στις 21:00 στο ΔΑΚ Κατερίνης.

περισσότερα στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected