Κατηγορίες
Football League

Football League – Αναζήτηση προπονητή σε Αχαρναϊκό και Ολυμπιακού Βόλου

vazakas acharnaikos_610x400Αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία του Αχαρναϊκού, μετά το ματς με την Καλλιθέα! Το έλυσε ο Αθανασόφ. Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ της mikriliga.com.

Απρόσμενο “διαζύγιο” προκύπτει στην ομάδα του Μενιδίου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της mikriliga.com ο Γιώργος Βαζάκας δεν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των “πρασίνων” και τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, ο Γρεβενιώτης τεχνικός έχει ήδη ενημερωθεί και επίσημα ότι το κυριακάτικο ματς με την Καλλιθέα, θα είναι το τελευταίο του και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί και επίσημα η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Aυτός που δεν θα προλάβει ούτε το παιχνίδι με την ομάδα του “Ελ Πάσο” είναι ο Αντρέι Αθανάσοφ, ο οποίος έλυσε την Τρίτη το συμβόλαιο του, αφού το τελευταίο διάστημα είναι τραυματίας και δεν μπορεσε να βοηθήσει τον Αχαρναϊκό στη διαδικασία των πλέι άουτ.

πηγή

7e4ccbd007d335760e5b4b5820e72f84_L

Η απόφαση είναι ειλημμένη. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν θα κάθεται στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου και τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος τεχνικός διαμήνυσε τη διοίκηση της ΠΑΕ για την απόφασή του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων» και το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είναι το τελευταίο για τον Ελευθερόπουλο, ως προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο ίδιος, ανακοίνωσε την απόφασή του και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τη Δευτέρα στην προπόνηση, ενώ την Πέμπτη θα βρεθούν όλοι μαζί (τεχνική ηγεσία-ποδοσφαιριστές), προκειμένου ο Ελευθερόπουλος να τους αποχαιρετήσει. Μαζί με τον Ελευθερόπουλο θα αποχωρήσει και ο άμεσος συνεργάτης του, Στέλιος Βενετίδης.

Ουσιαστικά ο Ελευθερόπουλος προανήγγειλε την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Παναχαϊκή, κάνοντας αναφορά στους έξι μήνες που βρίσκεται στον Ολυμπιακό, στην αγάπη που εισέπραξε από τον κόσμο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αυτοί οι έξι μήνες θα μείνουν έντονα χαραγμένοι στη μνήμη και στην καρδιά του.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα συνεχίσει την προπονητική καριέρα σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ, με την Καλλονή να φέρεται ως η ομάδα που έχει συμφωνήσει με τον Έλληνα τεχνικό, εν όψει της νέας χρονιάς.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected