Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Δεν είναι μόνο η Ελλάδα κύριοι… Ύποπτο και το Μπαρτσελόνα VS Λα Κορούνια! (vid)

fbc2452e23708ca75fbc4e8edd3ec0fe_LΜεγάλο ντόρο έχει προκαλέσει στην Ισπανία το δημοσίευμα της «Mundo Deportivo» ότι η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος εξετάζει το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (2-2) ως ύποπτο για χειραγώγηση!

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η ισπανική εφημερίδα, άνθρωπος της Liga… αποκάλυψε πως έχουν ξεκινήσει έρευνες από τους υπεύθυνους της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, ούτως ώστε να εξεταστεί κατά πόσο ευσταθούν οι… κατηγορίες για «στημένο» παιχνίδι! Το ματς ήταν για την τελευταία αγωνιστική του… μαραθωνίου, όπου οι «μπλαουγκράνα» δεν είχαν βαθμολογικό… κίνητρο, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήθελαν τουλάχιστον την ισοπαλία για να μείνουν στην κατηγορία.

Η… εκκίνηση των Πρωταθλητών Ευρώπης ήταν εξαιρετική, καθώς πήραν το προβάδισμα 2-0, ωστόσο, το «συγκρότημα» του Βίκτορ, κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια, χάρις στα τέρματα των Λούκας Πέρες (67’) και Ντιόγκο Σαλομάο (76’). Μάλιστα, αμυντικός της Ντεπορτίβο φέρεται πως αποκάλυψε ότι ζήτησε από τον Τσάβι να… κόψουν ρυθμό οι γηπεδούχοι!

«Είπα στον Τσάβι να… ηρεμήσουν, γιατί η ισοπαλία ήταν καλό αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες», είναι τα λόγια ποδοσφαιριστή της Λα Κορούνια, σύμφωνα με την εφημερίδα!

δείτε το βίντεο του εν λόγω αγώνα στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected