Διαιτησία

Βράβευση των Ελλήνων αιμοδοτών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ανάμεσα τους ο ρέφερι Χατζαρίδης!

396333Τους Έλληνες εθελοντές αιμοδότες που «έσπασαν» το ρεκόρ αλτρουισμού αλλά και απτής προσφοράς πάνω από 50 φιάλων αίματος τον χρόνο θα τιμήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Κυριακή 14 Ιουνίου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη.

Η βράβευση όλων αυτών των ανθρώπων είναι μια ηθική αναγνώριση και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας, επισημαίνοντας ότι η ηθική επιβράβευση των εθελοντών της αιμοδοσίας γίνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, η εκδήλωση αυτή είναι σημαντική για την ουσιαστική πορεία του κινήματος της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στη χώρα μας αφού η ηθική επιβράβευση και η χαρά της προσφοράς αποτελούν την κινητήριο δύναμη των εθελοντών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ανάμεσα τους ήταν και ο διαιτητής της ΕΠΣ Ημαθίας, Δημήτρης Χατζαρίδης τον οποίο συγχαίρουμε για την εθελοντική του δράση αλλά και την βράβευση του από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

*με πληροφορίες από το trelokouneli.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected