Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεταγραφές – Deal με Χόφενχαϊμ για τη Γιουνάιτεντ, στην…Ινδία ο Ρίισε!

firmiΈναντι 16 εκατ.ευρώ φέρεται πως πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη θετική απάντηση της Χόφενχαϊμ για την απόκτηση του Ρομπέρτο Φιρμίνιο!

Ο Βραζιλιάνος χαφ που βρίσκεται στη Χιλή με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας για το Κόπα Αμέρικα, με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων φαίνεται ότι θα επιστρέψει στη Γερμανία μονάχα για να μαζέψει τα πράγματά του και θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο για Μάντσεστερ.

Το «TalkSport» αναφέρει ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν σε συμφωνία με τη Χόφενχαϊμ έναντι 16 εκατ.ευρώ για να τον κάνουν δικό τους, με τον ποδοσφαιριστή να ΄χει πετύχει 10 γκολ και 12 ασίστ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Bundesliga.

Επιθυμία και του 23χρονου μεσοεπιθετικού ήταν ν’ αναζητήσει κάτι καινούριο, από τη στιγμή που η γερμανική ομάδα δεν κατάφερε να πάρει «εισιτήριο» για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

πηγή

4e8a7c3922697ad001a1f44eacf3e1ef

Ο Γιον Άρνε Ρίισε ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Ινδία και τις νέες ποδοσφαιρικές εμπειρίες με την Kerala Blasters, έχοντας λύσει τη συνεργασία του με τον ΑΠΟΕΛ.  

Ο Νορβηγός μπακ πανηγύρισε φέτος το νταμπλ στην Κύπρο και αποχώρησε από την ομάδα με κοινή συνεναίσει λύση της συνεργασίας τους.

Έχοντας μείνει ελεύθερος, έψαξε για κάτι… πρωτόγνωρο για τον ίδιο και δεν διστάζει να δοκιμάσει την τύχη του και στην Ινδία, στην ηλικία των 34 ετών. Σύμφωνα με το «SkySports», ο Γιον Άρνε Ρίισε βρίσκεται πολύ κοντά στην Kerala Blasters.

Σε αυτήν, προπονητής είναι ο άλλοτε ομοσπονδιακός κόουτς της εθνικής ομάδας Νέων της Αγγλίας, Πίτερ Τέιλορ και ο σύλλογος βρίσκεται υπό καθεστώς συνιδιοκτησίας, με ένα εκ των αφεντικών να είναι ο θρύλος του κρίκετ της Ινδίας, Σαχίν Τεντούλκαρ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected