Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Προετοιμασία για τη μεγάλη γιορτή με Φερεντσβάρος

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω SC02932 - - Αντίγραφο - ΑντίγραφοΓράφει ο Νίκος Σαλτουρίδης

Και ενώ όλοι περιμένουν τις διοικητικές εξελίξεις που θα οριστικοποιηθούν στη Γενική Συνέλευση της 29ης Ιουνίου 2015, όλα στη ομάδα κινούνται στους ρυθμούς της μεγάλης εκδήλωσης της 28ης Ιουνίου, όταν θα φιλοξενήσουμε στο χωριό μας της 38μελή αποστολή της πιο ιστορικής ομάδας της Ουγγαρίας, της θρυλικής Φερεντσβάρος, η αποστολή της οποίας θα έρθει με λεωφορείο στα Τρίκαλα στις 10.00 το πρωί της Κυριακής 28/6/2015.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει :

Υποδοχή στο κοινοτικό κατάστημα

Καφέ σε καφετέρια του χωριού

Ξενάγηση στο χωριό και στο εξωκλήσι της Αγίας Τριάδος (Αη Δημήτρη)

Γεύμα (μπάρμεκιου) στην κεντρική πλατεία

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ (με πολλές εκπλήξεις) στο γήπεδό μας με τη συμμετοχή της Φερεντσβάρος, της σημερινής μας (2015-16) ομάδας, των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών μας και των παιδιών της Ακαδημίας μας.

Και επειδή φέτος συμπληρώνουμε 50 χρόνια από την Ίδρυση της ομάδας θα υπάρχει στην ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ μας ΓΙΟΡΤΗ και χρώμα από τα πρώτα χρόνια (1965-1970) της Ομάδας (η κεντρική εκδήλωση για τα 50 χρόνια θα γίνει τον Αύγουστο).

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής γιορτής, όλοι μαζί – συμμετέχοντες στην γιορτή και φίλοι της ομάδας – μικροί και μεγάλοι, θα απολαύσουμε μια υπέροχη μουσικοχορευτική βραδιά (λεπτομέρειες αργότερα).

Όσον αφορά το μέτωπο των μεταγραφών τίποτα δεν είναι ανακοινώσιμο από τη στιγμή δεν έχει εκλεγεί διοίκηση, όμως πολύ ευχάριστο είναι το γεγονός ότι κάποια δικά μας παιδιά που αγωνίζονταν σε άλλες ομάδες, βρίσκονται πολύ κοντά στην επιστροφή τους στην ομάδα από την οποία ξεκίνησαν το ποδόσφαιρο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected