Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Ελευθερόπουλος για Κέρκυρα, Νιόμπλιας και Παντελίδης για ΟΦΗ

thumbnailΟ νεαρός τεχνικός που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου, είναι σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο πρώτος στόχος της Κέρκυρας για αντικαταστάτης του Μιχάλη Γρηγορίου. 

Μετά την… βόμβα της αποχώρησης του Μιχάλη Γρηγορίου από την Κέρκυρα, όλοι στο νησί τρέχουν ώστε να κλείσουν τον επόμενο προπονητή της ομάδας. Αν και τυπικά ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει λύσει το συμβόλαιό του ακόμα, ήδη οι «Φαίακες» έχουν αρχίσει τις επαφές για την επόμενη μέρα στον πάγκο της ομάδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr, οι διοικούντες την Κέρκυρα, έχουν καταλήξει σε μια λίστα με προπονητές από την ελληνική αγορά, με το όνομα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να είναι πρώτο στη λίστα. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, έχει ήδη δεχτεί κρούση από τους «Φαίακες» για να αναλάβει την ομάδα και εμφανίζεται αρκετά θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο.

Βέβαια, μιλάμε για τις πρώτες διερευνητικές επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, με την ομάδα της Κέρκυρας να θέλει σε πρώτη φάση να δει τις σκέψεις του και φυσικά τις απαιτήσεις του. Στο τραπέζι έχουν πέσει κι άλλα ονόματα, ωστόσο προς το παρών δεν επιβεβαιώνεται κάτι για οποιαδήποτε κρούση, σε αντίθεση με την περίπτωση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου που υπάρχει επαφή.

πηγή

nioplias7081

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η ομάδα του ΟΦΗ, παρ’ ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σε επίπεδο μετόχων, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ούτε η κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Κρητικοί έχουν καταθέσει πρόταση τόσο στον Νίκο Νιόπλια, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον Ατρόμητο, όσο και στον Σάββα Παντελίδη.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected