Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεταγραφές – Το τουρικό deal Μήτρογλου, το “ναι” Μάντζουκιτς στη Γιούβε και οι…θερινές σκέψεις για Κασίγιας!

mitroglouΟι Τούρκοι αποκαλύπτουν ότι ο διεθνής επιθετικός οδεύει στη Φενέρμπαχτσε

Σύμφωνα με τούρκικο δημοσίευμα, ο Κώστας Μήτρογλου είναι ψηλά στην ατζέντα της Φενέρμπαχτσέ. Διαρρέουν μάλιστα ότι πρόσφατα έγινε συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση της ομάδας και τον αθλητικό διευθυντή, Τζουλιάνο Τερανέο που παρουσίασε στην κορυφή της λίστας τον Έλληνα επιθετικό.

Ο Μήτρογλου ανήκει στη Φούλαμ και παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Ολυμπιακό. Η επιστροφή του στην Αγγλία, αλλά και η παραμονή του στον Πειραιά δεν είναι και τόσο σίγουρη. Κι αυτό διότι οι Τούρκοι αποκαλύπτουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Φούλαμ και τη Φενέρμπαχτσέ, προκειμένου να ολοκληρωθεί οριστικά η μεταγραφή.

περισσότερα στο onsports.gr

atlemandzuΟ Μάριο Μάντζουκιτς αποδέχθηκε τους όρους της πιθανής συνεργασίας του με τη Γιουβέντους, όμως θα πρέπει η Ατλέτικο Μαδρίτης να δώσει τη συγκατάθεσή της.  

Ο Κροάτης επιθετικός ήταν ο No.1 στόχος της «Γηραιάς Κυρίας» για τη γραμμή κρούσης από τη στιγμή που τέθηκε προς πώληση ο Κάρλος Τέβες και το θετικό για την ιταλική ομάδα είναι πως από τη στιγμή που ο Μάντζουκιτς δεν τα κατάφερε στην Ατλέτικο, συμφώνησε να κάνει… νέα αρχή στη Serie A.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «calciomercato.it», ο διεθνής άσος έχει ήδη συμφωνήσει με τον γενικό διευθυντή της Γιουβέντους, Μπέπε Μαρότα, ώστε να μετακομίσει στο Τορίνο και πλέον η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν ανάμεσα στις δύο εμπλεκόμενες ομάδες.

Δεν αποκλείεται, πάντως, να χρειαστεί και αρκετή υπομονή το θέμα του Μάντζουκιτς, αφού στη Γιουβέντους θέλουν να ξεκαθαρίσει και το ζήτημα του Τέβες.

πηγή
4888c227997ba0110e70dde6aa69a5a9_LΣτο μεταγραφικό στόχαστρο της Τότεναμ φέρεται πως βρίσκεται ο Ίκερ Κασίγιας.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, οι «σπερς» σκέφτονται να κάνουν κίνηση για την απόκτηση του Ισπανού γκολκίπερ, μιας και η Ρεάλ Μαδρίτης θα πάρει τον Νταβίντ ντε Χέα. Παράλληλα, ο τερματοφύλακας της Τότεναμ, Χιούγκο Γιορίς, ίσως βρεθεί στο δρόμο για… «Ολντ Τράφορντ», για να καλύψει το κενό του Ντε Χέα. Αυτό παραμένει ένα σενάριο με διαστάσεις ντόμινο, μιας και ο Κασίγιας δεν φαίνεται πολύ θετικός στο να φύγει από τη Μαδρίτη.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected