Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Τα τυπικά για Βάργκας (ΑΕΚ) και Μακρή (Ηρακλής)!

1708189Το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Ρόναλντ Βάργκας με την ΑΕΚ έφτασε στην Αθήνα και είναι θέμα ωρών η ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Ούτε οι… λεπτομέρειες δεν μένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρόναλντ Βάργκας στην ΑΕΚ. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Βενεζουέλας που βρίσκεται στη Χιλή λόγω του Copa America, υπέγραψε το συμβόλαιό του με την Ένωση και το έστειλε στην Αθήνα.

Αυτό έφτασε και έτσι το μόνο που απομένει για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του, είναι η ανακοίνωση από τον «δικέφαλο». Στην ΠΑΕ περιμένουν να φτάσει στα χέρια τους και το πρωτότυπο συμβόλαιο, προκειμένου να είναι καλυμμένοι για να προχωρήσουν στις ανακοινώσεις.

πηγή

giorgos-makris-arxeiouΟ Μακρής, όπως έχουμε ξαναγράψει, είναι στο στόχαστρο του Ηρακλή και μάλιστα οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Ο Γηραίος θα έχει αύριο (15/6) ραντεβού με τον 30χρονο ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα της μεταγραφής του με όλα τα δεδομένα να δείχνουν ότι ο Μακρής θα αποτελέσει, εκτός απροόπτου, παίκτη του Ηρακλή τις επόμενες ώρες.

Ο μόνος λόγος να χαλάσει το αναμενόμενο deal είναι να μην τα βρουν οι δύο πλευρές στη διάρκεια του συμβολαίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected