Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Από την Καβάλα στη Δόξα Δράμας!

415833aac2e681851611c3bb4b2f1df8_LΟριστικοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα η έλευση του Κώστα Διαμαντίδη στο έμψυχο δυναμικό της Δόξας.

Ο 30χρονος (19/3/85) έμπειρος μέσος μετά από ένα διάστημα διαπραγματεύσεων αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην δραμινή ομάδα αν και είχε κάποιες άλλες προτάσεις, εξαιρετικά ελκυστικές.

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου δελτίου του ο Κώστας Διαμαντίδης ερωτώμενος σχετικά, εξήγησε στην SportDrama.grτους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να επιλέξει την Δόξα:

«Πρώτα απ’ όλα εκείνο που ήταν το πιο σημαντικό είναι το ενδιαφέρον που έδειξε για μένα η διοίκηση της ομάδας. Η κρούση που μου έγινε, ξεκίνησε πριν από αρκετές μέρες και με έπεισε ότι υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον. Ο τρόπος της προσέγγισης ήταν ξεκάθαρος σε ότι αφορά τους στόχους της ομάδας. Μου είπαν ότι η Δόξα φέτος στοχεύει στον πρωταθλητισμό και στους δικούς μου στόχους αυτό είναι ένα πολύ βασικό ζητούμενο. Θέλω να συμμετέχω σε ομάδες που θέλουν να έχουν στόχους αξιώσεων. Οφείλω να πω ότι είχα κάποιες πολύ καλές προτάσεις, ωστόσο αυτή της Δόξας ήταν η καλύτερη, λόγω της   ιστορίας που την ακολουθεί και των στόχων που έχει. Πιστεύω ότι με την συνολική ενίσχυση που θα έχει η ομάδα θα κάνουμε μια πορεία αντάξια των απαιτήσεων του δραμινού κόσμου».

Ο Κώστας Διαμαντίδης έλυσε το συμβόλαιο με την Καβάλα πριν το τέλος του πρωταθλήματος, ωστόσο την ελευθέρας του την πήρε μόλις μία ώρα πριν υπογράψει στην νέα του ομάδα. Αυτός ήταν ο λόγος που αν και υπήρχε μια πρώτη συμφωνία και ένας κοινός τόπος στο οικονομικό εδώ και κάποιες μέρες, δεν ανακοινώνονται τίποτε καθώς οι άνθρωποι της διοικούσας επιτροπής περίμεναν να αποδεσμευτεί επίσημα. Αρχικά έγινε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό στα γραφεία  του συλλόγου και στην συνέχεια μαζί με τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής Ηλία Χατζηελευθερίου πήγαν στο γραφείο του προέδρου της διοικούσας επιτροπής Ηλία Βουγιουκλή όπου υπογράφηκε το νέο δελτίο του παίκτη.

περισσότερα στο sportdrama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected