Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Από τον Ορφέα Ελευθερούπολης στη Δόξα Δράμας!

f3878a1208692fd38009a00614fab9e5_LΜε δύο μεταγραφικά αποκτήματα ξεκίνησε η ενίσχυση της Δόξας.

Ήδη από το βράδυ της Δευτέρας ανήκουν στο δυναμικό της δραμινής ομάδας δύο μεταγραφικά αποκτήματα. Ο Άγγελος Βραμέντσαλης και ο Βαγγέλης Παγκάκης. Και οι δύο προέρχονται από την ίδια ομάδα, τον Ορφέα Ελευθερούπολης. Είναι νέοι , ελπιδοφόροι και με όλο το μέλλον μπροστά τους. Ωστόσο το κυριότερο είναι ότι είναι δραμινοί!

Το σκεπτικό της διοίκησης είναι να συνεχίσει την επάνδρωση του δυναμικού της ομάδας με όσο γίνεται περισσότερους παίκτες δραμινής καταγωγής. Μετά τους παραμείναντες από το περσινό έμψυχο υλικό, σειρά έχουν για να προστεθούν όσοι έχουν καταγωγή από το νομό Δράμας και θέλουν να παίξουν στην Δόξα με όραμα την άνοδο.

Παίκτες που αγωνίζονται κατά κύριο λόγο σε ομάδες της κατηγορίας από γειτονικούς νομούς αλλά φυσικά και  από την δεύτερη εθνική, καθώς αυτοί είναι που λογικά θα κάνουν την διαφορά.

Το ξεκίνημα έγινε αργά το βράδυ της Τρίτης με τον  Άγγελο Βραμέντσαλη να υπογράφει στην Δόξα, σαν το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Με ύψος στα δύο μέτρα ο υψηλόσωμος αμυντικός –στόπερ, για τον οποίο εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια ο Μπάμπης Καζεπίδης στην Πετρούσα, ξεχωρίζει μέσα στην σύνθεση της ομάδας του.

Στα 21 του (17-1-94) έχει καταγράψει ένα εξαιρετικά ικανοποιητικό βιογραφικό. Μετά την Δόξα Πετρούσας, πρώτος του σταθμός η ομάδα των Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς όπου θα αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια. Στην συνέχεια, στην περίοδο ’13-’14 θα επιστρέψει στην Πετρούσα όπου στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής θα γράψει 18 συμμετοχές (16 και 2 κύπελλο) και θα βρεθεί πέρσι στον Ορφέα Ελευθερούπολης όπου θα έχει μια πολύ γεμάτη χρονιά με 25 συμμετοχές (24 και 1).

περισσότερα στο sportdrama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected