Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Πύρασος – Απέκτησε Μπόρα

c125bb50a45b2e8e18d584eda4886235_LΔοκιμάστηκε στη Νίκη Βόλου, αλλά τελικά έδωσε τα χέρια με τον Πύρασο, ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής, Θανάσης Μπόρας. Οι Αγχιαλίτες ανακοίνωσαν και επίσημα τη μεταγραφή του 20χρονου αμυντικού. 

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση: 

Ανακοινώνεται ότι η διοίκηση του Πυράσου ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Θανάση Μπόρα, ο οποίος μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία στο κέντρο της άμυνας και στο κέντρο της μεσαίας γραμμής. Γεννημένος στις 15 Μαΐου 1995, ξεκίνησε από τη Σχολή Ποδοσφαίρου Αγίας Παρασκευής με την οποία έκανε σε μικρή ηλικία ντεμπούτο στην Α” ΕΠΣΘ, ακολούθως πήρε μεταγραφή για την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ τη σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε στον Σαρακηνό.

Δήλωση του Θανάση Μπόρα στο www.pyrasos.com:

«Η προσέγγιση των ανθρώπων του Πυράσου ήταν πολύ καλή. Μού έδειξαν ότι με υπολογίζουν και πιστεύουν σε εμένα. Μου δίνεται η ευκαιρία μέσα από την ομάδα του Πυράσου για την οποία έχω ακούσει τα καλύτερα, να αγωνιστώ στη Γ” Εθνική και να καθιερωθώ. Θεωρώ ότι πήρα τη σωστή απόφαση κι έρχομαι σε έναν σύλλογο πολύ οργανωμένο, με πολλά χρόνια επιτυχιών και διακρίσεων, διοικητική σταθερότητα και με ανθρώπους φιλόδοξους».

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected