Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Από τον Εθνικό Σερρών στην ΑΕΛ Καλλονής!

xatzidimitriou-19163Μπορεί η ΠΑΕ Σέρρες να υποβιβάστηκε στην Γ΄ Εθνική, ωστόσο ήταν βέβαιο πως κάποιοι από τους παίκτες της θα συνέχιζαν σε υψηλότερο επίπεδο, καθώς δεν έπαψαν ποτέ να απασχολούν ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. Αυτό ακριβώς ισχύει και με τον Μιχάλη Χατζηδημητρίου ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “SSN” πρέπει να θεωρείται παίκτης της Καλλονής!

Μία ημέρα μετά την εντυπωσιακή του παρουσία στον τελικό του πρωταθλήματος Νέων της Football League, όπου πέτυχε δύο γκολ κόντρα στην ΑΕΚ, κυκλοφόρησε πως έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Λέσβου και θα αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκ.

Μάλιστα στην Μυτιλήνη χθες ο τελικός των Νέων είχε τηλεθέαση, καθώς τα μάτια πολλών ανθρώπων της ομάδας ήταν πάνω στο νεαρό χαφ ο οποίος είχε πολύ καλή απόδοση και καθοριστική συμβολή για τη νίκη.

Ο 20χρονος μέσος που μετρά 51 συμμετοχές με την ΠΑΕ Σέρρες αυτά τα δύο χρόνια στην ομάδα, απ’ όταν εντοπίστηκε στους Νέους της Αναγέννησης Γιαννιτσών, φέρεται να έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Καλλονή και πλέον απομένουν κάποιες λεπτομέρειες και με την ΠΑΕ Σέρρες για να ολοκληρωθεί 100% η συμφωνία.

*serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected