Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Παππάς για ΠΑΣ, Πατσατζόγλου για Πανιώνιο, ανανεώσεις στη Ξάνθη

092658Την περίπτωση του Κώστα Παππά, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου, φέρονται να εξετάζουν στον ΠΑΣ Γιάννινα για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας.

Ο 23χρονος μέσος προέρχεται από τις ακαδημίες του «Άγιαξ της Ηπείρου» και όλα αυτά τα χρόνια έχει αγωνιστεί σε Δόξα Κρανούλας, Κρουσώνα και Λεβαδειακό.

Στη φετινή σεζόν με τους Βοιωτούς ο νεαρός χαφ έπαιξε μόλις σε 3 αγώνες, έχοντας μόλις 9 σε αυτό το ματς. Από την πλευρά του, ο Παππάς δείχνει θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού κατάγεται από τα Γιάννενα και ο ΠΑΣ για εκείνον έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

πηγή

FOOTBALL LEAGUE / ÊÁËËÉÈÅÁ - ÇÑÁÊËÇÓ ØÁ×ÍÙÍ

Έτοιμοι να προχωρήσουν την υπόθεση του Βασίλη Πατσατζόγλου είναι στον Πανιώνιο, ενώ παράλληλα έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την επέκταση των συμβολαίων ορισμένων παικτών που θέλει ο Ουζουνίδης.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βασίλη Πατσατζόγλου φέρεται να βρίσκεται ο Πανιώνιος, με τις δύο πλευρές να αναμένεται να συναντηθούν σήμερα ή το αργότερο αύριο.

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκος Ζαμάνης, φέρεται να έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον 21χρονο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Ψαχνών, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ και ως κεντρικός αμυντικός.

Παράλληλα, οι «κυανέρυθροι» προχωρούν για την επέκταση των συμβολαίων των παικτών που λήγουν το 2016 (Οικονόμου, Μπουμάλ) και το 2017 (Τασουλή). Την ίδια ώρα, στον «αέρα» φαίνεται πως βρίσκεται το θέμα του Αριέλ Ιμπάγασα, τον οποίο θέλει στην ομάδα ο Ουζουνίδης.

πηγή

141813106122Εντός της ημέρας αναμένεται να λυθεί η συνεργασία του Λουίτζι Τσέναμο με τον Ατρόμητο και στη συνέχεια ο Ιταλός τερματοφύλακας θα υπογράψει στη Skoda Ξάνθη. 

Εδώ και καιρός οι Ακρίτες έχουν συμφωνήσει με τον έμπειρο τερματοφύλακα, ο οποίος θα αποτελέσει εκτός απροόπτου τον διάδοχο του Δημήτρη Κυριακίδη που θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Παράλληλα, στη διοίκηση βρίσκονται εν αναμονή των απαντήσεων στις προτάσεις που έχουν καταθέσει στους Κριστιάν Ομπόντο και Τάσο Παπάζογλου. Και οι δύο παίκτες, όμως, φέρονται να ψάχνουν καλύτερες προτάσεις και ίσως καθυστερήσουν να απαντήσουν στην ακριτική ΠΑΕ.

πηγή

 

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected