Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλλων Κρύας Βρύσης – “Deja Vu” από Λευκάδια σε διοίκηση και τεχνική ηγεσία!

DSCN9022Όπως γράψαμε νωρίς το μεσημέρι, ο Απόλλων Κρύας Βρύσης θα πορευτεί τη νέα χρονιά με τον Νίκο Παπανώτα στην τεχνική του ηγεσία, αντικαθιστώντας τον Βαγγέλη Ντίσιο (με τον οποίο συνεργάστηκε στα Λευκάδια την περίοδο 2013-2014) που αποχώρησε.

Εκτός των άλλων, ο Πρόεδρος κ. Θεοδωρίδης ήρθε σε συμφωνία με τον γυμναστή Στέλιο Καλαϊτζή, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας αλλά και προπονητή παλαιότερα του Απόλλων, ο οποίος θα είναι ο βοηθός του Νίκου Παπανώτα.

Ηχηρή συμμετοχή στο ΔΣ!

Συνεδρίασε τη Δευτέρα στα γραφεία του Απόλλωνα  το νέο διευρυμένο και ενισχυμένο διοικητικό συμβούλιο του Απόλλωνα που περιλαμβάνει αρκετά νέα πρόσωπα. Το όνομα που θα συζητηθεί για την συμμετοχή του στο Δ.Σ. του Απόλλωνα είναι του Γιάννη Καλαιτζίδη στην θέση του Αντιπροέδρου, ενός γνωστού παράγοντα του ποδοσφαίρου που έχει διατελέσει πρόεδρος της ομάδας των Λευκαδίων, συνδέοντας το όνομα του με την χρυσή εποχή των “κυανολεύκων” στην Γ΄ Εθνική.

Ο γνωστός Ημαθιώτης επιχειρηματίας και παράγοντας συνδεόμενος με πολύ καλή φιλία με τον πρόεδρο του Απόλλωνα Γιάννη Θεοδωρίδη, αποδέχτηκε την πρόταση του να συμμετάσχει στο νέο Δ.Σ. προσφέροντας τις γνώσεις ως παράγοντας.

Από κει και πέρα μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα γίνει η πλήρης σύνθεση και η κατανομή των αρμοδιοτήτων σε κάθε έναν σύμβουλο. Να αναφέρουμε τα ονόματα που πλαισιώνουν το νέο Δ.Σ. και είναι οι : Θεοδωρίδης Γιάννης, Καλαιτζίδης Γιάννης, Ουραηλίδης Θεοδόσης, Μαντζούκης Γιώργος, Τσίκος Γιάννης, Καζαντζίδης Σωκράτης, Αμιτζόγλου Γ. Λύσανδρος, όπως επίσης, ένας εκ των Παπαχρήστου, Κατσανίδη, Ασλανίδη  ως εκπρόσωπος των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ, Σιδηρόπουλος Παντελής, Πίγκας Άγγελος, Παπαδόπουλος Νάκης, Γίτσας Λευθέρης, Τσιρακίδης Μιχάλης,  Στανίτσας Θωμάς.

*με στοιχεία από το aridaia-gegonota.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected