Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΓΑΣ Κοπανού – Οι (υψηλού επιπέδου) μεταγραφικοί στόχοι!

DSCN2582Ο Ιούνιος δεν θεωρείται ο μήνας των μεταγραφικών ζυμώσεων στο ποδόσφαιρο (κυρίως διοικητικών), ωστόσο στην Ημαθία υπάρχουν σύλλογοι που δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες από νωρίς ώστε να είναι έτοιμοι για την προετοιμασία της νέας περιόδου.

Ένας από αυτούς είναι και ο νεοφώτιστος ΓΑΣ Κοπανού, που φαίνεται πως κινείται με συγκεκριμένα βήματα και με στόχο να δημιουργήσει μία ομάδα που θα μπορεί να λογίζεται εκ των ρυθμιστών αν όχι πρωταγωνιστών της επόμενης σεζόν.

Μετά τη συμφωνία με τον πρώην τεχνικό του ΦΑΣ Νάουσα, Γιώργο Σγούρδα αλλά και την παραμονή των Αντιφάκου, Αυτζή, Πρόιου, Τόσκα η διοίκηση της ομάδας έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με υποψήφιους στόχους, οι περισσότεροι εκ των οποίων αποτελούν “βαριά χαρτιά” όπως συνήθως αποκαλούμε τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του νομού μας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ImathiaSportsNews, έχει ήδη “κλείσει” στόπερ με πολλές συμμετοχές (κυρίως τις περιόδους 2012-2013 και 2013-2014) σε ομάδες που πρωταγωνιστούσαν στην Α1 Ερασιτεχνική ενώ η διοίκηση έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις σε τρεις ποδοσφαιριστές που αν τελικά απαντήσουν θετικά, τότε αυτόματα δημιουργούν τα απαραίτητα εχέγγυα στον προπονητή ώστε να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο ενόψει της νέας χρονιάς.

Τα ονόματα των παραπάνω ποδοσφαιριστών (αλλά και αυτών στους οποία ΘΑ κατατεθεί πρόταση) είναι γνωστά στους συνεργάτες της ιστοσελίδας, δεν τα δημοσιεύουμε όμως για ευνόητους λόγους…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected