Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Δημήτρης Χαλκιάς – Τι δήλωσε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Νάουσας και ποιοι παίκτες παραμένουν

DSCN4050

Μία νέα σελίδα στην καριέρα του ανοίγει ο Δημήτρης Χαλκιάς. 

Ο νεαρός τεχνικός της ΑΕ Χαρίεσσας, μετά από τρία χρόνια παραμονής στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο (και παράλληλα ως ποδοσφαιριστής όποτε χρειάστηκε) είναι εδώ και ένα 24ωρο προπονητής του ΦΑΣ Νάουσα.

Ο ίδιος μίλησε σήμερα στο ImathiaSportsNews και σαφώς ικανοποιημένος, δήλωσε έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση αλλά και ανέλυσε τα πρώτα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά :

“Δεν θα μπορούσα να μην είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Συμφωνήσαμε μέσα σε λίγα λεπτά με τους διοικούντες στην ομάδα και γι αυτό το λόγο είμαι πέρα για πέρα ευχαριστημένος για το γεγονός πως μου δίνουν τη δυνατότητα να δουλέψω σε έναν μεγάλο και ιστορικό σύλλογο όπως ο ΦΑΣ Νάουσα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως από σήμερα ξεκινά η διαδικασία στελέχωσης του ρόστερ της ομάδας, με πρωταρχικό στόχο την παραμονή των περισσότερων παικτών από την περσινή χρονιά, στην οποία η ομάδα για λεπτομέρειες δεν κατέκτησε την πρώτη θέση. Τις επόμενες μέρες θα πούμε περισσότερα όσον αφορά αυτό το κομμάτι, πρωτίστως εύχομαι υγεία σε όλους και να είναι σίγουροι άπαντες στον σύλλογο πως θα δουλέψουμε στο 110% για να πετύχουμε τους στόχους που θέτει η διοίκηση.”

DSCN4091Μαζί με τον Χαλκιά ο Λιακόπουλος, παραμένουν Περηφανόπουλος και Συμπεθέρης

Τα “κυανόλευκα” θα φορά τη νέα σεζόν ο τερματοφύλακας της ΑΕ Χαρίεσσας, Γιώργος Λιακόπουλος ο οποίος ήταν επιλογή του νεαρού προπονητή. Ο υψηλόσωμος γκολκίπερ είναι η πρώτη μεταγραφή για τον ΦΑΣ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ενώ ήδη έχει συμφωνήσει ο Νίκος Περηφανόπουλος ο οποίος θα παραμείνει για 6η χρονιά στον σύλλογο.

DSC_0244

Σήμερα έχει προγραμματιστεί το ραντεβού με τον Δήμο Συμπεθέρη, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραμείνει στον ΦΑΣ για ακόμη έναν χρόνο, ενώ σειρά παίρνουν οι επαφές με τους Νίκο Σαρηγιαννίδη και Δημήτρη Καφέ για τους οποίους υπάρχει η βούληση ώστε να παραμείνουν στον σύλλογο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected