Εθνικές Ομάδες

Εθνική Νέων Ποδοσφαίρου – Κοντά στην ανάληψη της τεχνική ηγεσίας ο Νικοπολίδης

Χωρίς τίτλοΗ ενεργοποίηση της «χρυσής» γενιάς του 2004 θα συνεχιστεί στις «μικρές» εθνικές ομάδες. Ενας θρύλος του 2004, ο Αντώνης Νικοπολίδης, ετοιμάζεται να διαβεί το κατώφλι των Εθνικών ομάδων και δη αυτό της Εθνικής Παίδων.

Έχουν ακουστεί πολλά κατά καιρούς για είσοδο κι άλλων παικτών του Euro 2004 στα κλιμάκια των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων, αλλά αυτή τη φορά εκτός από καπνός υπάρχει και φωτιά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Έθνους και της SportDay ο Αντώνης Νικοπολίδης αναμένεται να αναλάβει το πόστο του προπονητή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Παίδων. Το όνομα του παλαίμαχου γκολκίπερ είχε ακουστεί και στο παρελθόν για τα κλιμάκια των εθνικών.

Λογικά οι αλλαγές στα τιμ των μικρών Εθνικών ομάδων αναμένεται να δρομολογηθούν μέχρι τον Ιούλιο. Άλλωστε προσεχώς υπάρχει κι άλλη «γαλανόλευκη» αγωνιστική δράση: μην ξεχνάμε ότι η Εθνική Νέων μετέχει αυτό το καλοκαίρι στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που γίνεται στη χώρα μας και συγκεκριμένα στα γήπεδα της Λάρισας, της Βέροιας και της Κατερίνης.

Αρα λοιπόν η ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής Ανδρών για τη σεζόν 2014-2015 δεν σημαίνει και ολοκλήρωση των υποχρεώσεων όλων των Εθνικών ομάδων. Απεναντίας, η επικείμενη παρουσία των Νέων στα τελικά έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Νικοπολίδης να θυμίσω ότι είχε εμφανιστεί σε εκτός έδρας ματς Εθνικής και συγκεκριμένα στη Βουδαπέστη τον περασμένο Μάρτιο, προκειμένου να δει από κοντά την ομάδα του Μαρκαριάν, με τον οποίο είχε διατηρήσει φιλικές σχέσεις από τότε που συνεργάζονταν στον Παναθηναϊκό. Μαζί με τον Αντώνη, είχαν βρεθεί τότε στη Βουδαπέστη ο Νταμπίζας με τον Μπασινά, οι οποίοι βέβαια πέρα από τον Μαρκαριάν, έχουν πολύ καλές σχέσεις και με τον Καραγκούνη.

Να θυμίσω επίσης ότι την τελευταία φορά που είχε «παίξει» σενάριο εισόδου του Νικοπολίδη στις Εθνικές ομάδες πριν από μερικά χρόνια, αυτό αφορούσε «ντουέτο» Αντώνη- Μπασινά. Τότε όμως κι ενώ του είχε κάνει πρόταση αρχικώς ο Πιλάβιος, μετά «τσάκισε» το θέμα…

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected