Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αιγινιακός – Ιδού ο νέος προπονητής!

1100879Ο Γιώργος Φοιρός είναι ο άνθρωπος που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Αιγινιακού και το εγχείρημα της άμεσης επιστροφής στη Football League!

Ο έμπειρος προπονητής έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας της Πιερίας και θα ανακοινωθεί άμεσα ώς τεχνικός σύμβουλος και υπεύθυνος στα αγωνιστικά πράγματα του συλλόγου, ενώ σε συνεργασία με τη διοίκηση έχει ξεκινήσει ήδη το σχεδιασμό της επόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Ο νέος τεχνικός που θα διαδεχθεί τον Άγγελο Διγκόζη, αποτελεί έναν απο τους πλέον έμπειρους προπονητές της χώρας μας και έχει περάσει απο τους πάγκους ομάδων Α΄και Β΄εθνικής κατηγορίας.

Δουλεύει για πρώτη φορά σε ομάδα της Γ΄εθνικής κατηγορίας ενώ θα γίνει κάτοικος Πιερίας για δεύτερη φορά αφού ήταν τεχνικός σύμβουλος του Πιερικού την περίοδο 7/2/2013-17/11/2013.

Οι ομάδες αυτές είναι οι Αρης, Λάρισα, Πανελευσινιακός, ΠΑΣ Γιάννινα, Σκόντα Ξάνθη, Απόλλων Καλαμαριάς, Ολυμπιακός Λευκωσίας, ΟΦΗ, Κέρκυρα, Θρασύβουλος, Νίκη Βόλου, Αγροτικός Αστέρας, Διαγόρας Ρόδου, Λεβαδειακός, Ηρακλής Ψαχνών, Πιερικός.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected