Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΓΑΣ Κοπανού – Το…κα(Μάκη) στον Σπανό έπιασε!

DSC_0057

Με πολύ εντυπωσιακό τρόπο “άνοιξε” τον χορό των μεταγραφών ο ΓΑΣ Κοπανού!

Όπως είχαμε γράψει σχετικά, η διοίκηση της νεοφώτιστης ομάδας έχει αποφασίσει φέτος να κινηθεί δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι ώστε να δημιουργήσει ένα σύνολο ικανό να πρωταγωνιστήσει στο προσεχές πρωτάθλημα. Στην κατεύθυνση αυτή άλλωστε, ήταν και η πρόσληψη του Γιώργου Σγούρδα στην τεχνική ηγεσία ο οποίος αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση κυρίως λόγω του πλάνου που τέθηκε από τους ιθύνοντες.

Έτσι και μετά από πολύ μεγάλο…πρέσινγκ o ΓΑΣ κατάφερε να κάνει δικό του τον Μάκη Σπανό, που μετά από τρία χρόνια (με “διάλειμμα” έξι μηνών όπου αγωνίστηκε στο Μακροχώρι) αφήνει τον Ατρόμητο Διαβατού όπου γνώρισε πολλές χαρές και σημαντικές διακρίσεις. Ο πρώτος σκόρερ των “κυανολεύκων” (και ίσως όλων των εποχών στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αν και τέτοιου είδους στατιστικά δεν δύναται να βρεθούν) έδωσε τα χέρια τελικά με τους διοικούντες των “κιτρινόμαυρων”, οι οποίοι ενισχύονται σημαντικά ενόψει της νέας σεζόν.

Ο 35χρονος (27/02/1980) επιθετικός, που μπορεί να αγωνιστεί με ευκολία σε όλες τις θέσεις της γραμμής κρούσης, μίλησε πριν λίγο στο ImathiaSportsNews και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια τόσο στη νέα του ομάδα όσο και στον Ατρόμητο, ενώ ήταν ιδιαίτερη η ατάκα του αναφερόμενος στον Κώστα Παγγούρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Ήταν ομολογουμένως μία από τις πιο ιδιαίτερες μεταγραφικές περίοδοι για μένα καθώς τα τρία τελευταία χρόνια δεν μπήκα στη διαδικασία να αναζητήσω ομάδα όντως πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία μου στο Διαβατό. Όμως θεωρώ ότι ο κύκλος μου στην ομάδα έκλεισε και η ιδιαίτερη και πολύ τιμητική προσέγγιση στο πρόσωπο μου από τους ανθρώπους του ΓΑΣ, δεν μου άφησε πολλά περιθώρια για να μην αποδεκτώ την πρόταση που μου έκαναν. Είναι ξεκάθαρο πως οι άνθρωποι που βρίσκονται στα διοικητικά πόστα της ομάδας αγαπούν πολύ αυτό που κάνουν και από την εμπειρία μου μπορώ να διακρίνω το οργανωτικό επίπεδο του συλλόγου.

Κλείνοντας, να ευχαριστήσω θερμά τις δύο διοικήσεις με τις οποίες συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια στον Ατρόμητο, τους συμπαίκτες μου για την άριστη συνεργασία μας αλλά και τον Κώστα Παγγούρα, τον οποίο θεωρώ αδερφό. Εύχομαι σε όλους υγεία και δύναμη, να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι στον Κοπανό πως διοίκηση, προπονητής και παίκτες θα κάνουμε το παν για να τους κάνουμε χαρούμενους.

Ο “μαγνήτης” και τα επόμενα “χτυπήματα”

Σίγουρα η προσθήκη ενός ποδοσφαιριστή που γνωρίζει την κατηγορία σαν την…παλάμη του, αποτελεί σημαντικό κριτήριο και δυνατό “χαρτί” στα χέρια της διοίκησης ώστε να προσελκύσει ποδοσφαιριστές από το ίδιο επίπεδο. Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη δημοσίευση, οι στόχοι έχουν εντοπιστεί, με κάποιους από αυτούς έγινε ήδη η πρώτη επαφή και σε κάθε περίπτωση, το επόμενο δεκαήμερο αναμένεται ιδιαίτερα…καυτό όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected