Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκος Παπανώτας – Ανακοίνωση / απάντηση στην ανακοίνωση της Θύελλας Φιλώτα

papanotasΑπάντηση μέσω ανακοίνωσης εξέδωσε με επιστολή του στο imathiasportsnews.gr ο μέχρι πρότινος προπονητής της Θύελλας Φιλώτα, Νίκος Παπανώτας.

Αναλυτικά :

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση του Δ.Σ. της Θύελλας Φιλώτα, αν και αρχή μου είναι να μην εισέρχομαι σε διάλογο ανακοινώσεων επί προσωπικού, απαντώντας πάντα σε κάθε κριτική με την προπονητική δουλειά μου και μόνο, για την αποκατάσταση της αλήθειας στα μάτια των παικτών αλλά και των φίλαθλων της ομάδας, οι οποίοι στήριξαν την Θύελλα Φιλώτα τόσο ηθικά όσο και υλικά, όλο το προηγούμενο διάστημα, εκθέτω τα εξής:

  • Στο τέλος του Μαΐου έδωσα στην Διοίκηση της ομάδας προθεσμία δεκαπέντε ημερών να εκπληρώσουν κάθε οικονομική τους υποχρέωση προς τους παίκτες, αλλά και σε τρίτους, χωρίς αυτή να ανταποκριθεί στο αίτημα μου.
  • Από την Διοίκηση της ομάδας καταβλήθηκαν σε εμένα ποσά που αφορούσαν δεδουλευμένες αποδοχές μου καθώς και δεδουλευμένα των παικτών που διαμένουν στην Βέροια.
  • Παρά τα όσα αναληθώς αναφέρονται στην παραπάνω ανακοίνωση, δεν υπήρξε ποτέ συμφωνία μου με την Διοίκηση, για την ανάληψη της προπονητικής ευθύνης της ομάδας την επόμενη αγωνιστική περίοδο, και βεβαίως ποτέ δεν μου καταβλήθηκε προκαταβολή για αυτήν.
  • Στην ομάδα της Κρύας Βρύσης συμφώνησα αφού πρώτα ενημέρωσα τη Διοίκηση της θύελλας Φιλώτα για την διακοπή της συνεργασίας  μας .

Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ στην ομάδα, με την οποία θα με δένουν πάντα σημαντικοί δεσμοί, κάθε επιτυχία για την νέα αγωνιστική χρονιά”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected