Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Ούτε έναν, ούτε δύο αλλά…70 ποδοσφαιριστές έχει η λίστα του προπονητή!

DSCN7667Ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα, Περικλής Αμανατίδης, όλες τις προηγούμενες ημέρες εργαζόταν πυρετωδώς πάνω στο μεταγραφικό κομμάτι και το ρεπορτάζ αναφέρει, ότι σήμερα παρέδωσε στο Χάρη Κουτσούρη μεταγραφική λίστα με 70 (!) ποδοσφαιριστές.

Με άλλα λόγια, ο Μακεδόνας τεχνικός, για κάθε θέση όπου η ομάδα θα χρειαστεί ενίσχυση, έχει βρει πολλαπλές επιλογές, από ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της εγχώριας, αλλά και της ξένης αγοράς. Εννοείται, ότι από τους 70 αυτούς παίκτες, στη συνέχεια και αφού γίνουν οι απαραίτητες επαφές, θα ξεχωρίσουν οι καλύτεροι για κάθε θέση, αλλά και εκείνοι που επιθυμούν να έρθουν στα Τρίκαλα. Με αυτούς θα γίνουν οι απαραίτητες διαπραγματεύσεις, προκειμένου εν συνεχεία να αποκτηθούν.

Όπως και να έχει, οι επιλογές παικτών θα είναι ιδιαίτερα προσεγμένες και η ομάδα που θα στηθεί το προσεχές διάστημα, θα χτιστεί πολύ σωστά και με τις μονάδες που χρειάζονται. Από κει και πέρα, αποφασίστηκε από διοίκηση και τεχνική ηγεσία, κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, να μην υπάρξουν διαρροές με ονόματα παικτών που ενδιαφέρουν τον ΑΟΤ, προκειμένου έτσι, αφενός μεν για να μην μπουν σφήνα και άλλες ομάδες για την απόκτησή τους, αφετέρου δε, για να μην εκτοξευτεί το κασέ τους στα ύψη.

πηγή: trikalascore.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected