Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εθνικός Σερρών – Η απάντηση για τα περί ΑΦΜ

fc-serres-19228Τα πλάνα τους για την επόμενη αγωνιστική σεζόν ξεκινούν στην ΠΑΕ Σέρρες, απαντώντας… με τον δικό τους τρόπο στα σενάρια περί παραχώρησης της θέσης τους στην Γ΄ Εθνική σε άλλη ομάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας από την Θεσσαλονίκη.

Οι επιτελείς της ομάδας δεν μπήκαν καν στον κόπο να διαψεύσουν τα σενάρια, καθώς η είδηση περί ενεργοποίησης του μεταγραφικού μηχανισμού αρκεί από μόνη της.

Είναι χαρακτηριστικό πως τις προηγούμενες ημέρες ο γενικός αρχηγός Λάκης Υφαντής βρέθηκε στην Αθήνα τόσο για το συμβούλιο της Football League, αλλά και προκειμένου να επισκεφτεί την ΕΠΟ για να πάρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ενόψει της λειτουργίας της κατηγορίας ενόψει της σεζόν 2015-16.

Έτσι και αλλιώς έχοντας ήδη δώσει την τεχνική ηγεσία στον Σάκη Αναστασιάδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους και σύμφωνα με τις πληροφορίες υπάρχουν ήδη επαφές με τρεις Έλληνες ποδοσφαιριστές, όπως και με έναν ξένο, ενώ άμεσα θα αρχίσουν οι συζητήσεις και με κάποιους παίκτες από την περσινή ομάδα και κυρίως τους νεαρούς ηλικιακά.

*serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected