Κατηγορίες
K20 - K17 - K15 - Super League 1

ΠΑΟΚ – Στην Κ17 ο Πάμπλο Γκαρσία!

b14352433160_garcia

Ο Φρανκ Άρνεσεν αναφέρθηκε και στον ρόλο του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της παρουσίασής του από την ΠΑΕ. Ο Δανός είπε πως συζήτησε με τον Ουρουγουανό, ζητώντας του πενταετές πλάνο.

Ο Γκαρσία του επισήμανε πως θέλει να γίνει προπονητής, κι έτσι αποφασίστηκε να αναλάβει ασίσταντ κόουτς στην Κ17 του ΠΑΟΚ, με απώτερο σκοπό μετά από χρόνια να γίνει κόουτς της πρώτης ομάδας.

“Σε ό,τι αφορά τον Γκαρσία, τον ρώτησα τι θέλει να κάνει. Είχα ζητήσει ένα πενταετές πλάνο. Μου είπε θέλει να γίνει προπονητής αλλά για μένα πρέπει ένας προπονητής να έχει εμπειρία. Στόχος μου είναι να τον προστατεύσω. Τώρα θα αναλάβει ασίσταντ κόουτς στην ομάδα της Κ17. Μετά από χρόνια ίσως να αναλάβει την πρώτη ομάδα. Ο Κοκού αρχικά είχε αναλάβει την ομάδα της Κ19 και τώρα είναι στην PSV. Tην δεύτερη χρονιά έφερε τίτλο. Είναι δύσκολο, πολύ σπάνιο ένας παίκτης να σταματήσει το ποδόσφαιρο και σε 1-2 χρόνια να γίνει ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής. Αντίθετα, είναι εύκολο να τον “σκοτώσεις”. Αυτό το συζήτησα με τον Πάμπλο και συμφωνήσαμε στις ιδέες”, δήλωσε πιο συγκεκριμένα ο Άρνεσεν.

Επιμέλεια: Γιώργος Παναγιωτίδης

25/6/2015

acadimies.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected