Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Δύο ακόμη ανανεώσεις στον Ηρακλή, διαφορά με Σιατραβάνη

pourtoulidis-papadopoulos-e1435241313335-665x363Στον Ηρακλή θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα δύο χρόνια ο Νίκος Πουρτουλίδης, μετά τη σημερινή συνάντηση του εκπροσώπου του στα γραφεία της κυανόλευκης ΠΑΕ.

Πρόκειται για την πέμπτη ανανέωση συμβολαίου των παικτών άνω των 24 ετών των οποίων τελείωναν τα συμβόλαια.

Πρόκειται για την πέμπτη ανανέωση συμβολαίου των παικτών άνω των 24ετών των οποίων τελείωναν τα συμβόλαια και κλείνει έτσι αυτός ο κύκλος με απόλυτη επιτυχία, μετά τους Μπουκουβάλα, Μπαρτολίνι, Χουάντερσον και Ιντζόγλου.

Οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και έτσι ο αρχηγός θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες, με αυτό που απομένει πλέον να είναι οι υπογραφές και οι επίσημες ανακοινώσεις.

tsilia-665x363Την ίδια ώρα, σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του Κοσμά Τσιλιανίδη για τα επόμενα τρία χρόνια ήρθε σήμερα ο Ηρακλής, μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των κυανόλευκων και του εκπροσώπου του διεθνή παίκτη.

Η επιθυμία προπονητή και διοίκησης να «κλειδώσουν» τον Τσιλιανίδη για τα επόμενα χρόνια με νέο συμβόλαιο γίνεται πράξη, καθώς μετά από σημερινή συνάντηση προέκυψε συμφωνία για επέκταση τριετίας.

Πρόθεση της ΠΑΕ από την αρχή ήταν να… τιμήσει και με το παραπάνω τους παίκτες που προσέφεραν στην επίτευξη του στόχου αλλά και να τους διατηρήσει για πολλά χρόνια στο ρόστερ της ομάδας, καθώς αποτελούν το μέλλον αυτής.

Siatravanis-3-665x363Δύσκολα θα παραμείνει στον Ηρακλή ο Σάββας Σιατραβάνης, καθώς προέκυψε σημαντική διαφορά στο οικονομικό, μετά και την πρόσφατη συνάντηση τους εκπροσώπου του με την ΠΑΕ.

Ένας από τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια τελείωσαν ήταν ο Σάββας Σιατραβάνης, για τον οποίο πάντως υπήρχε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό, το οποίο καλούταν η ΠΑΕ να το ενεργοποιήσει για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα.

Κάτι τέτοιο δύσκολα φαίνεται πλέον πως θα συμβεί, από τη στιγμή που υπάρχει μια σημαντική διαφορά στο οικονομικό μεταξύ των δύο πλευρών. Κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected