Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Η…παλιά καραβάνα της κατηγορίας

Axilleas Neokaisareias

Γράφει ο Μπάμπης Πεΐδης, pieriasport.blogspot.gr

Αν μια ομάδα από τις τέσσερις της Πιερίας που θα αγωνίζονται την επόμενη χρονιά στη Γ΄εθνική κατέχει το προνόμιο της εμπειρίας, αυτή δεν είναι άλλη από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Ο σύλλογος της περιοχής μας μετά από δυο συνεχόμενες πρωταγωνιστικές χρονιές στην κατηγορία, έχει αποκτήσει την απόλυτη εικόνα της δυναμικής της, έχει εξασφαλίσει τις δημόσιες σχέσεις και ξέρει πως θα κινηθεί σε μια Γ΄εθνική που έχει και τα σαλόνια και τα…αλώνια.

Το Pieriasport παρακολούθησε όλη την προσπάθεια του Αχιλλέα στις κατηγορίες αυτές και γνωρίζει καλά ότι είναι ο σύλλογος της περιοχής μας που έχει κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων των αντιπάλων του. Το καθαρό και αθλητικό παιχνίδι της ομάδας της Νεοκαισάρειας σχολιάστηκε επανειλημμένα απο τους αντιπάλους της και σίγουρα μεγάλο μερίδιο σε αυτό κατέχει και ο πρώην τεχνικός της Αποστόλης Στύλος και η γενικότερη φιλοσοφία του στο ποδόσφαιρο.

Και διοικητικά όμως ο Αχιλλέας είχε τη σταθερότητα και την ποιότητα, που τον οδήγησαν στο να έχει χαρακτηρισθεί και να μπεί στη συνείδηση όλων όσων ασχολούνται με τη Γ΄εθνική, σαν μια ομάδα που διαθέτει τη δυναμική να πραγματοποιήσει τα σχέδια της.

Η φετινή χρονιά παρουσιάζεται μεταβατική για τον σύλλογο της Κατερίνης που κινείται μεθοδικά ώστε να ενισχυθεί με ταλαντούχους νεαρούς της περιοχής μας, έχοντας όμως την εμπειρία να καλύψει τα κενά του με τους παίκτες που θα διασφαλίσουν μια πορεία ανάλογη με αυτήν που τον έχει καταξιώσει στο χώρο της Γ΄εθνικής κατηγορίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected