Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Ανακοίνωσε και Γκίκα η Νίκη Βόλου

48fc4a67fe798d5cf4c9d5c9f5185a41_LΑκόμη μία επιστροφή για τη Νίκη με έναν δικό της ποδοσφαιριστή που έχει εμπειρίες από τη Γ΄Εθνική και ξεχώρισε στα δοκιμαστικά τεστ και στα φιλικά.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα παιδί που προέρχεται από τα σπλάχνα της Νίκης και δεν είναι άλλος από τον Ηλία Γκίκα, τον μέσο που ξεκίνησε από τη Νίκη, αγωνίστηκε στους Νέους Αθλητές και πήρε σημαντικές εμπειρίες από τη Γ’ Εθνική με Πύρασο, Βατανιακό και Δωτιέα Αγιάς. Έχει αγωνιστεί επίσης σε ΑΕ Διμηνίου και Νίκη Περιβλέπτου. Το magnesiasports σας είχε ενημερώσει εδώ και μέρες για συμφωνία με τον Γκίκα. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έχει ήδη καταγράψει 48 συμμετοχές με τρία γκολ στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας της ομάδας με τον Ηλία Γκίκα. Ο Ηλίας Γκίκας γεννήθηκε την 19/01/1992 και αγωνίζεται στη θέση του περιφερειακού επιθετικού. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από το Κολλέγιο και τους Νέους Αθλητές Νίκης. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Βατανιακό (Γ΄Εθνική), στον Ρήγα Φεραίο (Γ΄ Εθνική), πέρυσι στο Α΄ εξάμηνο έπαιξε στον Πύρασο και στο Β΄ εξάμηνο στον Δωτιέα Αγιάς. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected