Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Κράτησε τον πρώτο σκόρερ του!

2534186a20da72d30c867203cb5ee0f7_kodovas

Σημαντική είδηση για τον Πύρασο που ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Παναγιώτης Κοντοβάς θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν με την κυανόλευκη φανέλα.

Ο 32χρονος επιθετικός ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας της περσινής περιόδου. Αγωνίστηκε σε 26 αγώνες και σημείωσε 12 γκολ. Ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Ξηρόφωτου και τρίτος στο 2ο όμιλο της κατηγορίας, ενώ τα συνεχόμενα γκολ του στο δεύτερο γύρο (πέτυχε από 2 γκολ στην 23η, 25η, 26η, 27η αγωνιστική!) ήταν αυτά που έδιωξαν το άγχος από τον Πύρασο ώστε να φθάσει στην εύκολη παραμονή.
Πρωτοέπαιξε στον Πύρασο τη σεζόν 2007-08 κι επέστρεψε τον Ιανουάριο του 2012 συνεχίζοντας μέχρι σήμερα, έχοντας συνολικά 49 γκολ σε 105 αγώνες πρωταθλήματος (Γ’ Εθνική, Δ’ Εθνική, Α’ ΕΠΣΘ, μπαράζ ανόδου). Με την ομάδα της Ν. Αγχιάλου έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα Α’ ΕΠΣΘ και δύο Κύπελλα ΕΠΣΘ.

Σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, αναφέρει: “Ο Πύρασος αποτελεί την ποδοσφαιρική μου οικογένεια και θα ήταν δύσκολο να την αποχωριστώ. Πέρυσι κάναμε μια εξαιρετική πορεία στη Γ’ Εθνική, σε μια ιστορική σεζόν για το σωματείο και τη νέα αγωνιστική περίοδο θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στην καλή μας παρουσία εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων, να καθιερωθούμε ως μια υπολογίσιμη δύναμη στο δύσκολο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας που έχει μεγάλες απαιτήσεις. Από την πλευρά μου είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου όπως πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected