Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πύδνα Κίτρους – Η νέα και… ωραία της Γ Εθνικής

DSC_0035Γράφει ο Μπάμπης Πεΐδης, pieriasport.blogspot.gr

Είναι πέρα από σίγουρο ότι η “πρωτάρα” της Γ΄εθνικής Πύδνα Κίτρους θα είναι η ομάδα έκπληξη της κατηγορίας την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά.

Και γιατί το λέμε αυτό. Αν και είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα μιας και τα ρόστερ των ομάδων δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί εξ ολοκλήρου στη σύνθεση τους για την επόμενη χρονιά, το Pieriasport έχει τις πληροφορίες του για την ομάδα της Πιερίας.

Η παρουσία του Αποστόλη Στύλου σηματοδοτεί κάποια πράγματα για τα οποία είμαστε σίγουροι. Πρώτα από όλα για τον τρόπο και τα (εκ του ασφαλούς) αποτελέσματα της δουλειάς του. Και μετά για το ότι έχει κερδίσει με τον τρόπο του και τη συμπεριφορά του τον σεβασμό και την εκτίμηση των ποδοσφαιριστών της περιοχής. Αυτό είναι ένα απο τα σημαντικότερα όπλα που μπορεί να διαθέτει ένας τεχνικός σε συνάρτηση με κάποια άλλα στοιχεία που μπορεί να τον καταξιώσουν.

Η παρουσία του Γιάννη Ντούμου στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας, αποτελεί την διασφάλιση της καλής λειτουργίας τους συλλόγου, του νοικοκυριού και την ηρεμίας που βγάζει η ομάδα στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Να υπογραμμίσουμε την παρουσία του Δημήτρη Ψωμά (παλιός τερματοφύλακας της Πύδνας) που “δένει” την απόσταση αγωνιστικού τμήματος-διοίκησης με τον πλέον ιδανικό τρόπο.

Περιμένουμε τα νεώτερα λοιπόν από το Κίτρος, με την σιγουριά ότι η νέα χρονιά στη νέα κατηγορία θα μας επαληθεύσει…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected