Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Έρχεται ο Σβαϊνστάιγκερ, φεύγει ο Νάνι!

Πιο έντονα τα δημοσιεύματα στο Νησί για τη μεταγραφή του Μπάστιαν  Σβαϊστάιγκερ στη Γιουνάιτεντ ενώ την ίδια ώρα ο Νάνι ετοιμάζει βαλίτσες για την Τουρκία, για λογαριασμό της Φενέρ!

39789c8337c9aa4e7bb3cf255de1f541_L

Τα Μέσα της Αγγλίας κάνουν λόγο για κλεισμένη μεταγραφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ!

Ο επόμενος μεγάλος στόχος του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ για την προσωπική του καριέρα, είναι να βρεθεί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2016 με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ωστόσο, παραμένοντας στην Μπάγερν Μονάχου, ο χρόνος συμμετοχής του αναμένεται να είναι ακόμα περισσότερο μειωμένος και για το λόγο αυτό ο Γερμανός διεθνής σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ άλλοτε το ενδεχόμενο να αποχωριστεί τους Βαυαρούς.

Η ομάδα που ενδιαφέρεται ζεστά για την απόκτησή του τους τελευταίους μήνες είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως αναφέρουν οι Times οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει η επιθυμία του έμπειρου μέσου να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League.

πηγή

7cd0c2f565a8c0f5a513cf00df0b7b96_L

Μόνο οι λεπτομέρειες απομένουν για τη μεταγραφή του Νάνι στη Φενέρμπαχτσε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεν υπολογίζεται από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Νάνι ο οποίος αναμένεται να παραχωρηθεί από τους «κόκκινους διαβόλους». Στο τελευταίο μισό της περυσινής σεζόν δόθηκε δανεικός στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και για τη νέα σεζόν πολύ πιθανό είναι να παραχωρηθεί στη Φενέρμπαχτσε.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Τουρκίας οι δύο ομάδες συμφώνησαν για τη μεταγραφή του στα έξι εκατομμύρια ευρώ. Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος διεθνής ζητούσε 4,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως με τη Φενέρ να του προσφέρει 3.6.

Η διαφορά αυτή, όπως αναφέρεται θα καλυφθεί και έτσι το πιθανότερο είναι να δούμε τον Πορτογάλο να συνεχίζει την καριέρα του στη γειτονική Τουρκία.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected