Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Διαμορφώνεται το ρόστερ, τρεις ανανεώσεις σήμερα

Untitled-1Με σταθερά βήματα και με συγκεκριμένο πλάνο, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου ολοκληρώνει σταδιακά τη διαμόρφωση του φετινού ρόστερ.

Η σημερινή μέρα (29/6) περιελάμβανε τρεις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που κατά την κρίση προπονητή και διοίκησης, πρόσφεραν τα μέγιστα και επιθυμία όλων ήταν η παραμονή τους.

Ο λόγος για τους Ανδρέα Βαϊναλή, Γιάννη Δασκαλίδη και Γιώργο Στέφο που κατά τη διάρκεια της μέρας συμφώνησαν με τους ιθύνοντες στην ομάδα και θα εξακολουθούν να φορούν τη φανέλα του ΓΑΣ για ακόμη ένα χρόνο. Μάλιστα για τον πρώτο αποτελεί εξαιρετική η συμβολή του στον σύλλογο καθώς βρίσκεται σε αυτόν από την επαναλειτουργία του και τη συμμετοχή του στη Γ Ερασιτεχνική.

Ο Γιάννης Δασκαλίδης παρά τις “σειρήνες” κυρίως από ομάδες της ευρύτερης περιοχής της Νάουσας, θα παραμείνει στο ρόστερ και θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης, που φέτος παρουσιάζεται ιδιαίτερα ισχυρή.

Με την “κυανοκίτρινη” φανέλα θα συνεχίσει να αγωνίζεται και ο αριστεροπόδαρος αμυντικός Γιώργος Στέφος, ο οποίος βοήθησε σημαντικά την περσινή χρονιά και εξαργυρώνει με αυτό τον τρόπο την εν γένει παρουσία του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected