Κατηγορίες
Αθλήματα

Beach Soccer στη Βέροια – Μία ακόμη ομάδα στους “8”

10440745_1857634307795276_2286875521287558422_nΣυνεχίστηκε Παρασκευή και Δευτέρα το 2ο τουρνουά Beach Soccer στο γυμναστήριο “Άρης Γεωργιάδης” στην Εληά με τις αναμετρήσεις της 4ης και της 5ης αγωνιστικής του Α΄ Ομίλου της Α΄ Φάσης της διοργάνωσης.

Έπειτα από τα αποτελέσματα του διημέρου, ακόμη μία ομάδα μετά τους Βετέξ και Ticket4all, αυτή του Τριγώνου, εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά, επικρατώντας την Παρασκευή στα χαρτιά των Κούλα πιάστον vol2 και τη Δευτέρα των Στάσου Μύγδαλα με 7-3. Από εκεί και πέρα, στο μεγάλο ντέρμπι του ομίλου οι Ticket4all “έκαμψαν την αντίσταση” των Βετέξ με 7-5, “κλειδώνοντας” έτσι την πρωτιά, ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια, την Παρασκευή το Draw café-Filis Glass κέρδισε τους Ambe lale με 10-5, οι Ticket4all την ίδια μέρα επικράτησαν των Στάσου Μύγδαλα με 8-6 και τη Δευτέρα η αναμέτρηση ανάμεσα στο Draw café-Filis Glass και τους Κούλα πιάστον vol2 ματαιώθηκε λόγω μη προσέλευσης των δεύτερων στο γήπεδο κατά την ορισμένη ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της 4ης και της 5ης αγωνιστικής στον Α΄ Όμιλο και οι βαθμολογίες των δύο ομίλων έχουν ως εξής:

Α΄ Όμιλος

Τα αποτελέσματα

4η αγωνιστική

Τρίγωνο-Κούλα πιάστον vol2 3-0 άνευ αγώνος

Draw café-Filis Glass-Ambe lale 10-5

Ticket4all-Στάσου Μύγδαλα 8-6

Ρεπό: Βετέξ

5η αγωνιστική

Βετέξ-Ticket4all 5-7

Κούλα πιάστον vol2-Draw café-Filis Glass 0-3 άνευ αγώνος

Στάσου Μύγδαλα-Τρίγωνο 3-7

Ρεπό: Ambe lale

Η βαθμολογία

1 Ticket4all 41-32 15
2 Βετέξ 29-18 9
3 Τρίγωνο 30-22 9
4 Draw café-Filis Glass 27-19 8
5 Ambe lale 23-37 3
6 Στάσου Μύγδαλα 19-31 0
7 Κούλα πιάστον vol2 13-23 -6

 

B΄ Όμιλος

Η βαθμολογία

1 Vodka Juniors 16-8 9
2 Vrettos Recycling Team 19-14 8
3 “X”Net-Πατσιαβούρας 19-15 5
4 NBCA PESTO KAPOU 12-14 3
5 Bayern Ολομόναχοι 10-19 0
6 Smile Market 5-11 -3

Το σημερινό πρόγραμμα (30/6)

Vodka Juniors-Vrettos Recycling Team (19:00)

NBCA PESTO KAPOU-“X”Net-Πατσιαβούρας (20:00)

Draw café-Filis Glass-Στάσου Μύγδαλα (21:00)

Ο Σωκράτης Λαμπριανίδης των Ticket4all “άνοιξε την ψαλίδα” από τους διώκτες του στον πίνακα των σκόρερ, “πυροβολώντας κατά ριπάς” και εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις το διήμερο που προηγήθηκε. Έτσι, έφτασε τα 20 τέρματα στη διοργάνωση αποκτώντας διαφορά ασφαλείας από τον δεύτερο Κώστα Ντέλλα των Draw café-Filis Glass που ακολουθεί με 12 και τους Γιάννη Θεοδωρίδη των Ambe lale και Λάζαρο Πίκο των Στάσου Μύγδαλα που βρίσκονται στα 11.

Αναλυτικά ο πίνακας των σκόρερ μετά τις αναμετρήσεις της 4ης και της 5ης αγωνιστικής του Α΄ Ομίλου της Α΄ Φάσης της διοργάνωσης έχει διαμορφωθεί ως εξής:

 

20 γκολ

Σωκράτης Λαμπριανίδης (Ticket4all)

12 γκολ

Κώστας Ντέλλας (Draw-café-Filis Glass)

11 γκολ

Γιάννης Θεοδωρίδης (Ambe lale), Λάζαρος Πίκος (Στάσου Μύγδαλα)

10 γκολ

Άγγελος Τάτσης (Draw café-Filis Glass)

9 γκολ

Βασίλης Γιαουτζής (“X”Net-Πατσιαβούρας)

8 γκολ

Κώστας Παγγούρας (Ambe lale), Αχιλλέας Νεστορόπουλος (Bayern Ολομόναχοι)

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 4ης και της 5ης αγωνιστικής του Α΄ Ομίλου της Α΄ Φάσης της διοργάνωσης εξελίχθηκαν ως εξής:

 

Smile Market-NBCA PESTO KAPOU 0-3 άνευ αγώνος

Λόγω μη προσέλευσης της Α΄ Ομάδας “Smile Market” στο γήπεδο κατά την ορισμένη ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης, σύμφωνα με τους κανονισμούς της διοργάνωσης, ο αγώνας κατακυρώθηκε στην Β΄ Ομάδα “NBCA PESTO KAPOU” με σκορ 0-3 και από την Α΄ Ομάδα “Smile Market” αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα. Η αναμέτρηση είχε αναβληθεί στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Β΄ Ομίλου λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης και ορίστηκε εκ νέου να διεξαχθεί την Παρασκευή μετά από συνεννόηση με τους υπευθύνους των δύο ομάδων. Ωστόσο, η ομάδα “Smile Market” ενημέρωσε τους διοργανωτές ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει στη διοργάνωση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων με αποτέλεσμα ο αγώνας να κατακυρωθεί υπέρ της ομάδας NBCA PESTO KAPOU.

Τρίγωνο-Κούλα πιάστον vol2 3-0 άνευ αγώνος

Ανάλογη εικόνα και στον δεύτερο αγώνα της Παρασκευής με τους Κούλα πιάστον vol2 να μην εμφανίζονται στο γήπεδο. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα του Τριγώνου να φτάσει ξεκούραστα στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης και ουσιαστικά να εξασφαλίσει την πρόκριση της στον προημιτελικό γύρο της διοργάνωσης.

Draw café-Filis Glass-Ambe lale 10-5

Επιτέλους δράση μετά τις δύο συνεχόμενες αναβολές, με το Draw café-Filis Glass να επικρατεί των Ambe lale με 10-5 και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ντέλλας και Τάτσης σκόραραν από 4 φορές έκαστος για την ομάδα τους, οδηγώντας την εκ τους ασφαλούς στην τελική επικράτηση. Από την άλλη πλευρά, οι ηττημένοι ήταν ανταγωνιστικοί για δύο περιόδους, ωστόσο, στο φινάλε κατέρρευσαν, δίνοντας την ευκαιρία στους αντιπάλους τους να αποσπαστούν στο σκορ και τελικά να φτάσουν στη νίκη.

Draw café-Filis Glass: Ζαρογιάννης, Ντέλλας 4, Σαρηγιαννίδης 2, Τάτσης 4, Γραμματόπουλος, Τσεκούρας, Γιάννου, Φαρμάκης, Χαμπάλης.

Ambe lale: Βύζας, Δεληφώτης 1, Παγγούρας 1, Μωυσιάδης, Κουκλανιώτης, Κούλης, Ντόκας, Νάστος 1, Θεοδωρίδης 2, Φωτιάδης.

Τα δωδεκάλεπτα: 3-1, 2-2, 5-2

Ticket4all-Στάσου Μύγδαλά 8-6

Πιο δύσκολα απ’ ό,τι αναμενόταν το Ticket4all κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Στάσου Μύγδαλα και να φτάσει τελικά στην τέταρτη του νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Οι ηττημένοι ήταν κοντά στο σκορ σχεδόν για δυόμισι περιόδους, ωστόσο, στο τέλος υποχρεώθηκαν να υποκλιθούν στο άστρο του Σωκράτη Λαμπριανίδη. Ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης σκόραρε ούτε λίγο, ούτε πολύ, 6 φορές, και κυριολεκτικά “εκτέλεσε” τους νεαρούς άσους των Στάσου Μύγδαλα, που είχαν πιστέψει ότι μπορούσαν να κερδίσουν τους αήττητους μέχρι στιγμής πρωτοπόρους του ομίλου τους.

Ticket4all: Βαλδήρ, Ιωακειμίδης, Μπάκανος 1, Τζεϊρανίδης, Βούλγαρης, Ρίσσου, Λαμπριανίδης Σ. 6, Αργυρίου, Λαμπριανίδης Δ. 1, Τενεκετζής.

Στάσου Μύγδαλα: Ανδρεόπουλος, Αράβας, Χασιώτης, Πίκος 3, Λυκοστράτης, Αντωνιάδης, Γκέκας, Τσολακίδης, Ρόκος 1, Σπυριδωνίδης 2.

Τα δωδεκάλεπτα: 1-2, 4-2, 3-2

Βετέξ-Ticket4all 5-7

Την πρώτη θέση του Α΄ Ομίλου εξασφάλισαν οι Ticket4all μετά από την επικράτηση τους επί των Βετέξ με σκορ 7-5 στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής. Ο αγώνας κρίθηκε ουσιαστικά στην πρώτη περίοδο, όταν οι νικητές πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων, το οποίο με κάποιες διακυμάνσεις κατάφεραν να διατηρήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Βετέξ: Κούβαρος, Γαβριηλίδης Τ. 1, Γαβριηλίδης Χρ. 3, Καλτσάς, Ντόγος 1, Σοφιανίδης, Γκαλαΐτσης, Κωνσταντάκος, Μουστάκας, Λαζός.

Ticket4all: Ιωακειμίδης, Βαλδήρ 3, Μπάκανος, Τζεϊρανίδης, Βούλγαρης, Ρίσσου, Λαμπριανίδης Σ. 4, Λαμπριανίδης Δ., Τενεκετζής.

Τα δωδεκάλεπτα: 0-3, 3-2, 2-2

Στάσου Μύγδαλα-Τρίγωνο 3-7

Τη νίκη που του εξασφαλίζει και μαθηματικά τη συμμετοχή στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης πέτυχε το Τρίγωνο, το οποίο επικράτησε των Στάσου Μύγδαλα με σκορ 7-3. Οι νικητές ανέλαβαν από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης, προηγούμενοι μέχρι και με 3 τέρματα διαφορά στο τέλος της δεύτερης περιόδου. Ωστόσο, οι Στάσου Μύγδαλα δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με 2 γκολ του Σπυριδωνίδη κατάφεραν να φέρουν το ματς στην κόψη του ξυραφιού, μειώνοντας σε 4-3. Το Τρίγωνο όμως διατήρησε την ψυχραιμία του και χάρη σε δύο ακόμα τέρματα του Κάσα και άλλο ένα του Ασλαμπάλογλου κατάφερε να φτάσει στο τελικό 7-3.

Στάσου Μύγδαλα: Ανδρεόπουλος, Αράβας, Χασιώτης, Πίκος, Λυκοστράτης, Αντωνιάδης, Γκέκας, Τσολακίδης, Ρόκος 1, Σπυριδωνίδης 2.

Τρίγωνο: Σακαλής Αντ., Σακαλής Μ., Παπαδόπουλος, Χουϊλουλίδης 2, Τερζής, Γκελοσάνης 1, Αθανασιάδης, Κάσας 3, Ασλαμπάλογλου 1.

Τα δωδεκάλεπτα: 1-3, 0-1, 2-3

Κούλα πιάστον vol2-Draw café-Filis Glass 0-3 άνευ αγώνος

Η δεύτερη συνεχόμενη απουσία για τους Κούλα πιάστον vol2 είχε ως αποτέλεσμα το Draw café-Filis Glass να φτάσει χωρίς πίεση στην τρίτη του νίκη στη διοργάνωση. Οι νικητές πλέον χρειάζονται άλλη μία στις υπόλοιπες δύο αναμετρήσεις τους για να εξασφαλίσουν και αυτοί την παρουσία τους στα προημιτελικά, μετά τους Ticket4all, Βετέξ και Τρίγωνο, κλείνοντας έτσι το καρέ των ομάδων που προκρίνονται από τον Α΄ Όμιλο. 

Το μεγάλο δώρο της φετινής διοργάνωσης είναι 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 5 αστέρων “Premier Luxury Mountain Resort” στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected