Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Το ευχαριστώ στον Βαϊναλή και η δήλωση του ίδιου

DSCN5790Παλιά…καραβάνα στα δρώμενα του ΓΑΣ Ροδοχωρίου ο Ανδρέας Βαϊναλής, καθώς βρίσκεται στην ομάδα από την εποχή της επανεκκίνησης του συλλόγου όταν ξεκίνησε τις προσπάθειες του από τη Γ Ερασιτεχνική.

Για το λόγο αυτό η διοίκηση της ομάδας, για ακόμη μία χρονιά ανανέωσε τη συνεργασία της με τον 35χρονο μέσο, εκδίδοντας μάλιστα σχετική ανακοίνωση για τη συγκεκριμένη συμφωνία :

“Η φυσιογνωμία αλλά και ο εξαιρετικός χαρακτήρας του Ανδρέα Βαϊναλή είναι στοιχεία που συμβαδίζουν απόλυτα με τη φιλοσοφία της διοίκησης. Ως ποδοσφαιριστής,έχει προσφέρει πολλά όλα αυτά τα χρόνια και η παραμονή του στην ομάδα ήταν κάτι που θέλαμε χωρίς ενδοιασμούς. Του ευχόμαστε να είναι γερός και δυνατός και πολλές πολλές χαρές με την ομάδα της καρδιάς του!”

Το ImathiaSportsNews απευθύνθηκε στον έμπειρο ποδοσφαιριστή του ΓΑΣ και του ζήτησε τη δική του θέση σχετικά με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση αλλά και για την ανανέωση που επισημοποιήθηκε χθες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Τα χρόνια που πέρασα στην ομάδα μιλούν από μόνα τους…Οκτώ σεζόν, με πολλές χαρές και πολύ λίγες κακές στιγμές. Όσοι βρίσκονται δίπλα στον σύλλογο, διοίκηση, προπονητές, συμπαίκτες, φίλαθλοι με έκαναν να νιώθω δικός τους άνθρωπος. Έτσι το να παραμείνω στην ομάδα ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τα καλά τους λόγια”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected