Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Imathia Sports News – Επιστολή προς τη διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα

1236172_504771992940517_1169986672_nΈνας εκ των ιστορικότερων συλλόγων του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και από τις ομάδες που ανατριχιάζεις όταν αναπολείς το παρελθόν, είναι ο ΦΑΣ Νάουσα.

Αυτό άλλωστε το παραδέχεται και ο πιο μισητός εχθρός της, αφού οι επιτυχίες της ομάδας αλλά και οι ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από τον σύλλογο μπορούν να συμπληρώσουν ένα ολόκληρο βιβλίο.

Ωστόσο η τωρινή διοίκηση της ομάδας έχει επιλέξει έναν συγκεκριμένο δρόμο όσον αφορά την επικοινωνία αλλά και τον τρόπο προβολής των δραστηριοτήτων της, κάτι που δεν συνάδει με την ιστορία της.

Θυμίζουμε πως η ομάδα διαθέτει δική της ιστοσελίδα (η οποία ωστόσο είναι ανενεργή) αλλά και δική της σελίδα στο facebook. Παρ όλα αυτά όλες οι τελευταίες ειδήσεις παρέχονται αποκλειστικά σε συγκεκριμένο μέσο, αγνοώντας επιδεικτικά (για πολλοστή φορά) το ImathiaSportsNews (δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε για άλλα μέσα).

Η τωρινή διοίκηση δεν έχει εκδώσει ούτε ένα δελτίο Τύπου, ώστε να υπάρχει και η ανάλογη ενημέρωση για ΟΛΑ τα μέσα χωρίς να υπάρχουν διακρίσεις ανάμεσα σε πρότυπα και παρίες.

Ο κόσμος βεβαίως θα κρίνει αν η ιστοσελίδα μας έχει συμβάλει τα τελευταία 3 χρόνια λειτουργίας της, στην προβολή της ομάδας ή στο αν συνεισέφερε στην ανάδειξη του τρόπου λειτουργίας της, τους ποδοσφαιριστές της ή τις επιτυχίες της.

Σημειώνουμε τέλος πως γνωρίζουμε ότι η υπάρχουσα κατάσταση δεν δύναται να αλλάξει και ούτε βεβαίως ζητάμε κάτι τέτοιο. Άλλωστε, ήδη και με σχετική μας δημοσίευση περί πλάνων και νέων ιδεών, θα πορευτούμε μαζί με όσους κοιτούν μπροστά, απαλλαγμένοι από ταμπού και προκαταλήψεις…

Αργύρης Τσιγγενόπουλος

Αρχισυντάκτης ImathiaSportsNews

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected