Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Σάββας Αβετίδης : “Επιστρέφω να συνεχίσουμε ότι αρχίσαμε”

DSCN9876Την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Χαρίεσσας αναλαμβάνει ο Σάββας Αβετίδης, στην επιστροφή του στους “κιτρινόμαυρους” μετά από μία πενταετία.

Ο έμπειρος τεχνικός, ευρισκόμενος σε ολιγοήμερες διακοπές, μίλησε στο ImathiaSportsNews για τη νέα σελίδα στην προπονητική του καριέρα και ανέλυσε τα πρώτα του πλάνα όσον αφορά το ρόστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στην ΑΕ Χαρίεσσας μετά από πέντε χρόνια. Επιστρέφω για να συνεχίσουμε ότι ξεκινήσαμε τότε και μαζί με τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές, να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα πραγματοποιήσει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και θα δώσει στον κόσμο το κίνητρο να την παρακολουθεί από κοντά. Στόχος, εκτός της καλής πορείας, η προώθηση των μικρότερων σε ηλικία παικτών, να δουλέψουμε μαζί τους και με την απαραίτητη προσθήκη έμπειρων ποδοσφαιριστών, να υλοποιήσουμε το πλάνο που τίθεται ήδη σε εφαρμογή”.

Η προετοιμασία της ΑΕΧ θα ξεκινήσει τις πρώτες μέρες του Αυγούστου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη ξεκινήσει οι επαφές για την ενίσχυση, με πρωταρχικό στόχο την αντικατάσταση του Γιώργου Λιακόπουλου, που θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στον ΦΑΣ Νάουσα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected