Super League 1

Super League – Πραγματοποιήθηκε η “πρώτη” του Πλατανιά

IMG_0792Μέσα σε ένα κλίμα που σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και αισιόδοξο, ο Πλατανιάς πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής (3/7) την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν.

Είκοσι τέσσερις ποδοσφαιριστές δήλωσαν “παρόντες”, εκ των οποίων τέσσερις καινούργιοι, που πρόκειται για τους Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Τσιμόντζι και Σωτηρίου.

Το κλίμα δικαιολογείται ως βαρύ λόγω των πολύ άσχημων εξελίξεων που υπάρχουν αυτή την περίοδο στη χώρα… Είναι χαρακτηριστικό ότι από πλευράς διοίκησης, το παρών έδωσαν μόλις δύο άτομα, ο τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος δημοσίων και διεθνών σχέσεων της ΠΑΕ, Λάμπρος Μαλτέζος και ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Μαθιουλάκης.

Πέραν όλων των άλλων ξεχώρισε η παρουσία του Παναγιώτη Γκουτσίδη, που επανέρχεται στο πλευρό του κόουτς, Γιώργου Παράσχου. Το υπόλοιπο τιμ συμπληρώνουν ο γυμναστής Λεωνίδας Παπαδάκης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Παγανιάς.

Στην πρώτη προπόνηση βρέθηκαν επίσης και δύο άτομα από τις ομάδες υποδομής της ΠΑΕ, ο Σκουλουδάκης και ο Παναγιωτίδης, ενώ στον αντίποδα απουσίαζαν οι Νέπλιακ, Γουνδουλάκης και Μιλούνοβιτς που αναμένεται να επιστρέψουν και να ενταχθούν στις τάξεις της ομάδας, πολύ σύντομα.

Αναλυτικά οι 24 παίκτες που ήταν παρόντες στην πρώτη προπόνηση του Πλατανιά ήταν οι εξής: Ολιμπά, Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Ευθυμάκης, Ιτούα, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Κουλιμπαλί, Αποστολόπουλος, Μπανανά, Σέχου, Ντεντάκης, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Μαχαμάτ, Σκουλουδάκης, Παναγιωτίδης, Φιγκέιρα, Τσουράκης, Τσοντάκης, Τσιμόντζι, Μενδρινός, Τζίλβαν και Γιακουμάκης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected