Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Οι διοικητικές εξελίξεις στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ο νέος προπονητής

Χωρίς τίτλο

Κάτι παραπάνω από ένα μήνα μετά την παραίτηση της διοίκησης Βαλσαμίδη η οποία έφερε εις πέρας τον στόχο της παραμονής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στη Γ’ Εθνική, η κεντρική διοίκηση του ΜΓΣ Εθνικός πήρε την απόφαση να πάρει πάνω της την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος και με ανακοίνωση της γνωστοποιεί πως αναλαμβάνει να δώσει λύσεις στο τμήμα του ποδοσφαίρου, με την κίνηση να ηγείται ο πρόεδρος του συλλόγου Μανώλης Βουκουρεσλής.

Βλέπετε η προκήρυξη της Γ’ Εθνικής που έθεσε ως τελευταία μέρα δήλωσης συμμετοχής των συλλόγων στην Γ’ Εθνική την Τετάρτη 5 Αυγούστου κάνει τις εξελίξεις στον Εθνικό να πρέπει να τρέξουν άμεσα, και έτσι η ο ΜΓΣ παίρνει πρωτοβουλία να τρέξει τον σύλλογο σε μια δύσκολη οικονομικά για την χώρα και τον Εθνικό συγκηρία. Δίπλα στην διοικούσα επιτροπή θα βρίσκονται για να προσφέρουν την βοήθεια τους μέσα από την εμπειρία τους στον χώρο και μέλη της απερχόμενης διοίκησης, όπως και ο πρώην πλέον πρόεδρος του ποδοσφαιρικού Εθνικού Παναγιώτης Βαλσαμίδης. Πάντως μέσα από την ανακοίνωση δεν γίνονται γνωστά τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής που θα αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα, κάτι που θα συμβεί τις προσεχείς μέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η κεντρική διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, αναλαμβάνοντας να “τρέξει” το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου για τη νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική, σχημάτισε προσωρινή διοικούσα επιτροπή, της οποίας θα ηγείται ο πρόεδρος, Μανώλης Βουκουρεσλής. Τα ονόματα που απαρτίζουν την επιτροπή θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Η διοικούσα επιτροπή έπιασε ήδη δουλειά, ξεκινώντας από την αναζήτηση του νέου προπονητή ενώ θα ξεκινήσουν άμεσα οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές και θα κυκλοφορήσουν σε λίγες μέρες τα εισιτήρια διαρκείας. Πρέπει όλοι να στηρίξουμε τη νέα προσπάθεια, ώστε η ομάδα μας να είναι ανταγωνιστική και τη νέα χρονιά».

thrakisports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected