Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Νίκη Βόλου – Η προετοιμασία στα Τρία Πέντε Πηγάδια και οι πέντε ξένοι!

d33fe167a4ff64f56b427d4bc74be9a3_LΣτην τελική ευθεία μπαίνει αυτή την εβδομάδα η Νίκη Βόλου για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η παρουσίαση της φανέλας της θα σηματοδοτήσει τη νέα αγωνιστική χρονιά, ενώ σε δέκα ημέρες, στις 15 Ιουλίου, έχει προγραμματιστεί και η πρώτη προπόνηση της ομάδας και ο Αγιασμός. Και τα δύο, τόσο η παρουσίαση της νέας φανέλας που θα γίνει την Τετάρτη, αλλά και η πρώτη προπόνηση που θα γίνει στο Παντελής Μαγουλάς, θα είναι ανοιχτές για τον κόσμο, που περιμένει εδώ και μήνες να δει ξανά την αγαπημένη του ομάδα στο γήπεδο.

Στη Νίκη είναι σχεδόν έτοιμοι, με κάποιες εκκρεμότητες βέβαια που υπάρχουν να κλείνουν, ακόμη και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Αυτή τη στιγμή λείπουν περίπου επτά -οκτώ ποδοσφαιριστές από το ρόστερ, που θα διαθέτουν εμπειρία και θα έρθουν να πάρουν φανέλα βασικού, συνεχίζονται οι εργασίες στο Παντελής Μαγουλάς, ενώ γίνονται επαφές για φιλικά παιχνίδια, με δύο μέχρι στιγμής να είναι κλεισμένα, αυτά με τον Ρήγα Φεραίο και τον Πύρασο.

Η Νίκη θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασία της στις 23 Ιουλίου και θα επιστρέψει από τα Τρία-Πέντε Πηγάδια στις 5 Αυγούστου.

Πέντε ξένοι στο ρόστερ!

Εβδομάδα ανακοινώσεων αυτή στη Νίκη Βόλου.

Μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας που έχει οριστεί για τις 15 Ιουλίου, η κυανόλευκη ομάδα θα ανακοινώσει τους παίκτες που περιλαμβάνονται στη δεύτερη φάση του μεταγραφικού σχεδιασμού, παίκτες πιο έμπειρους σε εθνικά πρωταθλήματα, τα λεγόμενα “ονόματα” που θα προστεθούν στο ρόστερ για να κάνουν τη διαφορά.

Από την Τετάρτη και μετά όταν θα γίνει η παρουσίαση της νέας φανέλας, αναμένεται να ακολουθήσουν σε καθημερινή βάση οι ανακοινώσεις μεταγραφών. Μεταξύ αυτών και τριών ή τεσσάρων ξένων παικτών. Στη Γ’ Εθνική, επιτρέπονται τέσσερις ξένοι στην 18άδα του κάθε αγώνα. Ήδη, η Νίκη έχει αποκτήσει τον Ατάνας Πασκούλεφ και όπως εκτιμάται, θα είναι συνολικά πέντε οι ξένοι που θα ανήκουν στο ρόστερ. Έχουν σταλεί τα συμβόλαια και αναμένονται οι απαντήσεις τους, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστά τα ονόματά τους ή άλλες πληροφορίες. Εκτός απροόπτου, θα είναι παίκτες που έχουν εμπειρία από το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως άλλωστε και ο Βούλγαρος αριστερός μπακ-χαφ.

Στα μέσα Ιουλίου θα έχει ολοκληρωθεί κατά το μεγαλύτερος μέρος το δυναμικό των “κυανολεύκων” και η εκκρεμότητα όσον αφορά στα μεταγραφικά, θα είναι μία ή δύο μεταγραφές.

magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected