Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Ο πρώτος…ιδρώτας του Αστέρα Τρίπολης!

LAZ30793+copyΠραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του Αστέρα για τη σεζόν 2015-2016 στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης όπου δεκάδες φίλοι της ομάδας τραγούδησαν για το καμάρι τους που θα παίξει και φέτος στους ομίλους του Europa! 

Ξεκίνησε και επίσημα η σεζόν 2015-2016 για τον Αστέρα με την πρώτη συγκέντρωση η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (06/07) στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν και τα έξι νέα μεταγραφικά αποκτήματα των κιτρινομπλέ (Γιάννου, Φούντας, Δημούτσος, Λανθαρότε, Χαμντανί και Ντουντού) ενώ ο Γιώργος Μποροβήλος προανήγγειλε και άλλες μεταγραφές.

Στις εξέδρες βρέθηκαν και περίπου 100 φίλαθλοι της ομάδας οι οποίοι έδωσαν ιδιαίτερο χρώμα στην πρεμιέρα. Το σύνθημα ”Τι ωραία που θα τεντώνει του Εuropa το σεντόνι”, ακούστηκε αρκετές φορές καθώς για δεύτερη σερί χρονιά το καμάρι της Αρκαδίας θα αγωνιστεί στους ομίλους της δεύτερης κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης!

Πάντα δίπλα στον Αστέρα και οι Γιάννης Καϋμενάκης, Δημήτρης Μπάκος. Οι ιδιοκτήτες της ομάδας παρακολούθησαν την πρώτη προπόνηση μαζί με τον πρόεδρο των κιτρινομπλέ, Γιώργο Μποροβήλο.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση στο arcadiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected