Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Αποχαιρέτησε τους δύο με ανακοίνωση

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Χωριστούς δρόμους διανύει πλέον ο Οπούντιος Μαρτίνου με τους Δημήτρη Βλάχο και Αλέξη Κλωτσοτήρα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θα είναι στο ρόστερ της ομάδας, που την περσινή σεζόν τερμάτισε στην 4η θέση του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τον πρώτο που αποχώρησε έπειτα από 5 χρόνια να συνεχίζει την καριέρα του στον Αβρυσσέα στην Α’ Βοιωτίας και τον δεύτερο σε σύλλογο της Α’ Φθιώτιδας.

Ο Οπούντιος ωστόσο θέλησε να τους ευχαριστήσει για την προσφορά τους στους «πράσινους» με τις εξής ανακοινώσεις:

«Η οικογένεια του Οπούντιου ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή και αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Βλάχο, ο οποίος αγωνίστηκε πέντε χρόνια στην ομάδα μας, συμβάλλοντας στην κατάκτηση δυο πρωταθλημάτων και ενός Σούπερ Καπ Φθιώτιδας, καθώς και στην άνοδο μας στην Γ´ Εθνική! Ο Δημήτρης για επαγγελματικούς λόγους θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Αμβρυσσέα Διστόμου. Ευχόμαστε Δημήτρη να έχεις υγεία και να βοηθήσεις τη νέα σου ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της! Είσαι και θα παραμείνεις μέλος της οικογένειας μας! Είσαι και θα είσαι πάντα στην καρδιά μας!!!», και:

«Η οικογένεια του Οπούντιου ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή Κλωτσοτήρα Αλέξη, για ότι πρόσφερε αγωνιζόμενος για δυο σεζόν στην ομάδα μας και του εύχεται να είναι υγιής και να έχει πάντα επιτυχίες στο νέο σταθμό της καριέρας του! Αλέξη θα είσαι πάντα στην καρδιά μας!»

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected